Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Ontstopper voor haren

Ontstopper voor haren

 • Ontstopper voor haren
 • Maakt de keratine vloeibaar

Toon specificaties

20% KEUZEKORTING

i

8,

49

6,

79

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

OntstopperStarwax producten

Productomschrijving

De Starwax ontstopper voor haren heft een formule op basis van potas en chloor voor het radicaal en snel vloeibaar maken van het keratine in 20 à 30 min. Haren en nagels, van zowel mensen als dieren, bestaan voornamelijk uit keratine, waardoor je met deze ontstopper eenvoudig kan afrekenen met ongewenste haren in de badkamer.
EAN:
 • 3365000403563

Productveiligheid

GHS05GHS09
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Vormt giftig gas in contact met zuren. Let op! Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen. Kan bijtend zijn voor metalen. Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Na het werken met dit product de handen grondig wassen. Voorkom lozing in het milieu. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. Verontreinigde kleding wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Na inslikken: de mond spoelen -- GEEN braken opwekken. Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Achter slot bewaren.

Specificaties

 • Algemeen
  ROHS keurmerk
 • Technische kenmerken
  Hoogte
  24.5 cm
  Breedte
  11.8 cm
  Substantie
  Gel
  Diepte
  6.4 cm
 • Uiterlijke kenmerken
  Vorm
  Fles, Gel

Alternatieven

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten