Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Gebruik
 • Materiaal
 • Kop
 • Lengte
 • Afwerking
 • Toepassing
 • Type
 • Serie
  Een serie is een reeks van dezelfde type producten waarvan de vorm, de kleur of het materiaal kan verschillen. Je vindt producten van dezelfde serie ook terug onder de productbeschrijvingen.
38 producten

Je kent het wel: je wilt op een makkelijke manier materialen met elkaar verbinden en er ook nog voor zorgen dat deze stevig aan elkaar bevestigd blijven. Lijm is geen optie want je hebt te maken met constructies die je in elkaar aan het zetten ben. In dit geval bieden de beste constructieschroeven van Praxis je hierin een oplossing. Met constructieschroeven zet je verschillende materialen aan elkaar vast en zorg je ervoor dat de constructie die je hiermee bouwt stevig bevestigd blijft. De goedkope constructieschroeven van Praxis zijn makkelijk in te schroeven en zijn lang genoeg zodat je deze op verschillende manier toe kan passen. Bekijk het huidige assortiment constructieschroeven nu in onze webshop en maak je keuze zodat je kan beginnen aan je bouwklussen.

De constructieschroeven van Praxis

Met de goedkope constructieschroeven van Praxis zorg je ervoor dat constructies op een stevige manier bevestigd zijn. Dit doe je door verschillende materialen met elkaar te verbinden door de constructieschroeven in te draaien. Dit kan je uiteraard doen met een handschroevendraaier maar ook een mechanische schroevendraaier is hier uitermate voor geschikt. Bij Praxis heb je een keuze uit een breed assortiment constructieschroeven waaronder die voor dragende constructies. De constructieschroeven zijn gemaakt van stevige materialen waardoor ze extra lang meegaan en zelfs kunnen worden hergebruikt. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat je duur uit bent omdat je meerdere schroeven moet kopen. Bij Praxis koop je namelijk de beste en de goedkoopste constructieschroeven die je eventueel ook in complete sets kan kopen. Hierdoor heb je altijd bij de hand wat je nodig hebt en krijg je altijd voldoende schroeven zodat je de constructie af kan maken. Zorg ervoor dat de schroeven niet onnodig rondslingeren. Bewaar ze bijvoorbeeld in de Sencys sorteerdoos gereedschap 48cm. Daarnaast draai je de schroeven makkelijk in met professionele schroevendraaiers zoals Baseline schroevendraaierset 8 stuks.

Constructieschroeven bekijken en kopen

Bekijk het assortiment constructieschroeven nu bij ons in de winkel of kies voor de makkelijke weg en bestel snel via onze webshop. Je kan daarnaast altijd vragen stellen over de functies van de schroeven door even te bellen met onze Klantenservice of door langs te komen in een van onze winkels. Wij helpen je namelijk graag met het opzetten van stevige constructies met onze goedkope maar beste constructieschroeven!