1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar IJzerwaren
 4. Terug naar Ophangsystemen

Ophangsystemen

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Bezorg- en ophaalopties

  Toepassing

  Materiaal

  Hoogte (cm)

  Kleur

  Serie
  i

94 producten
Sorteren op:

tesa klevende strip voor behang en pleister - 6 x 1 kg

tesa klevende strip voor behang en pleister - 6 x 1 kg

Ophangsystemen

5,

49
Tesa verstelbare klevende spijker 1kg 6st.

Alleen online

Tesa verstelbare klevende spijker 1kg 6st.

Ophangsystemen

8,

29

per stuk(s) 1,38

Ophangsystemen koop je bij Praxis

Ook wanneer je liever geen gaten wil maken in je wand heeft Praxis een oplossing om objecten op te hangen. Met behulp van montagestrips, zelfklevende spijkers en zelfklevende haken kun je eenvoudig schilderijen, spiegels en haakjes ophangen zonder dat je de muur beschadigt. Dit is handig wanneer de wand poreus is of je woont in een huurhuis!

Verschillende systemen voor elke klus

Welk type ophangsysteem voor jou handig is hangt af van een aantal factoren. De zelfklevende spijkers en montagestrips zijn er voor verschillende ondergronden. Gladde oppervlakken zoals tegels hebben namelijk een ander soort montagestrip nodig dan behang of gips. Daarnaast zijn er speciale systemen voor vochtige ruimtes. Het materiaal zal niet gaan corroderen en de lijm is vochtbestendig. Bovendien is het van belang wanneer je een object wilt ophangen aan de zelfklevende schroeven of montagestrips dat je weet hoe zwaar het object is. Voor verschillende gewichten zijn er verschillende oplossingen!

Bestel je ophangsystemen eenvoudig online

Heb je een ophangsysteem gevonden dat aansluit bij jouw specifieke wensen? Dan bestel je deze snel en eenvoudig online. Wil je liever nog advies inwinnen over wat in jouw geval het handigst is? Onze winkelmedewerkers staan voor je klaar!