Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar IJzerwaren
 4. Terug naar Bevestiging
 5. Terug naar Tie wraps

Tie wraps

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Merken

  Kleur

  Materiaal

  Verkocht door

  Breedte (cm)

  Prijs (€)

  tot
25 producten
Sorteren op:
i

Mastplaat ovaal met half oog 100mm - Rvs 304

Mastplaat ovaal met half oog 100mm - Rvs 304

Thuisbezorgd

7,

56

 1. 1
 2. 2

De voordelen van het gebruik van tie wraps bij jouw klus!

Deze trekbandjes zijn eenvoudig in gebruik en toe te passen op meerdere manieren. Ze worden bijvoorbeeld vaak gebruikt voor het binden van kabels. De bandjes zijn van plastic dus geleiden ze geen stroom. Omdat de bandjes met een zaagtand worden gesloten zijn ze op alle mogelijke afstanden eenmalig af te stellen. Wanneer een zaagtandsluiter te strak zit kan deze niet meer losser worden gemaakt. Heb je vervolgens toch een lossere verbinding nodig, dan dien je de huidige kabelbinder door te knippen en een nieuwe te plaatsen. In misdaadseries en films worden trekbandjes vaak gebruikt voor het vastbinden van een gijzelaar of een verdachte. De rede dat er voor deze materialen wordt gekozen door de filmindustrie is dat de bandjes zeer krachtig zijn en niet zijn los te trekken. De enige manier om trekbandjes los te krijgen is door ze te knippen met een scherp voorwerp. Dankzij deze eigenschappen zorgen de trekbandjes voor veel spannende filmmomenten.

Waar gebruik ik tie wraps voor en wat gebruik ik er bij?

In het dagelijks leven worden deze treksluiters voornamelijk gebruikt om een sterke tijdelijke verbinding te realiseren. Dit materiaal is met een simpele handbeweging vast te zetten en biedt daardoor een snelle oplossing voor problemen. Zo kun je bijvoorbeeld binnen enkele minuten het gaas van een kippenhok weer afsluiten. Door de zaagtanden is deze sluiting moeilijk los te krijgen en kun je hem eenvoudig strakker stellen. Stroomkabels of buizen gaan soms alle kanten op en zijn met een kabelbinder snel te verbinden, waardoor er geen losse draden aan het plafond hangen. Hierdoor verhoog je de veiligheid van een woning. Wanneer je er vervolgens weer klaar voor bent om de kabels definitief netjes weg te werken, kun je het bandje snel weer losknippen om de kabels opnieuw te rangschikken.

Hoe voer ik mijn klus uit met tie wraps van Praxis?

Aan het begin van de klus bedenk je goed welk voorwerp, kabel of onderdeel je wilt vastklemmen met welk materiaal. Ga je voor touw, clips of toch tie wraps? Wanneer je het onderwerp hebt vastgesteld kies je een bandje van het geschikte formaat uit. Wikkel hem vervolgens om het vast te binden object en verbind de uiteindes met elkaar. Nu trek je de verbinding aan, waardoor hij strakker wordt. Wanneer hij strak genoeg zit laat je het bandje weer los.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten