Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

 • NaN
image_1
image_1image_2image_3image_4image_5image_6image_7image_8image_9image_10

Wolfcraft Werktafel MASTER work 1600

 • Gebruik als werktafel met veel klemmogelijkheden en bevestigingsopties voor stationaire apparaten
 • De mobiele werkbank eenvoudig opgeklapbaar, plaatsbesparend en vrijstaand op te bergen
 • Met een 1035 x 695 mm groot werkvlak van 22 mm dik MDF en een belastbaarheid van 120 kg is de bank voor bijna alle projecten geschikt
 • Werkhoogte bedraagt 86,3 centimeter

Toon specificaties

369,

-
Productomschrijving
De mobiele werkbank Master work 1600 van Wolfcraft biedt naast de werktafel talrijke spanmogelijkheden en bevestigingsmogelijkheden voor stationaire machines. Het stabiele frame van aluminium is licht van gewicht (21 kilo) en inklapbaar, voor gemakkelijk transport en ruimtebesparend opbergen. Hij heeft een groot werkblad (afmetingen: 1.035 x 695 mm) van 22 mm dik mdf met vele bevestigingsmogelijkheden, geschikt voor vrijwel alle projecten.

Via de in hoogte verstelbare voet regel je de stabiliteit op een oneffen ondergrond, zodat de tafel stabiel en veilig staat. In de geïntegreerde 20 mm-boringen kan je spanschroeven en andere spanhulpen flexibel positioneren. Speciale sleufgaten maken het gebruik van Wolfcraft eenhandsklemmen in het oppervlak mogelijk. De gatenmaat maakt het comfortabel draaien van de klemmen in de gewenste richting mogelijk.

De vier bijgeleverde klemblokken maken krachtig vastzetten van werkstukken met klemmen aan het profiel van de tafel mogelijk. Met de bijgeleverde inbussleutel kunnen de klemblokken passend voor ieder werkstuk worden verschoven. Daarnaast dienen ze als steunen voor de ingeklapte tafel, zodat deze vrijstaand kan worden weggezet en zo min mogelijk ruimte in beslag neemt. De 4 kleine spanklauwen worden als stopper voor het aanleggen van werkstukken gebruikt. Deze kan je na gebruik in de daarvoor bestemde houders in de spanblokken opbergen. Voor stationair gebruik van een kap- en verstekzaag of de Wolfcraft-boorstandaard (ART. 5027000) is het werkblad voorzien van bevestigingssleuven en gaten.

De Wolfcraft Master work 1600 wordt standaard geleverd met 4 klemblokken, 4 spanbekken, 1 inbussleutel, Bevestigingsmateriaal voor kap- en verstekzagen en voor de wolfcraft boorstandaard.

EAN: 4006885690905

Specificaties
 • Algemeen

  Houtcertificering

  i

  FSC

  Garantie

  10 jaar
 • Technische kenmerken

  Hoogte ingeklapt

  20 cm

  Maximale werkhoogte

  86.3 mm

  Diepte ingeklapt

  76.5 cm

  Materiaal

  Aluminium, Anders, Staal

  Aantal wielen

  0

  Aantal laden

  0

  Draagcapaciteit

  120 kg
 • Gebruiksgemak

  Antislip

  Opvouwbaar

  Met handgreep


Alternatieven

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten