1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Tangen
 5. Terug naar Langbektangen

Langbektangen

Filteren

Sorteren op:

  Kortingsacties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Bezorg- en ophaalopties

  Geleverd in opbergmiddel

  Toepassing

11 producten
Sorteren op:

Baseline langbektang staal 150mm

Baseline langbektang staal 150mm

Langbektangen

Vaste lage prijs

6,

29

Langbektangen kopen bij Praxis

Praxis heeft een ruim assortiment tangen. Er zijn zeer veel soorten tangen, maar je kunt grofweg onderscheid maken in drie soorten: snijdende tangen, grijptangen en combinatietangen. De langbektang valt in principe onder de categorie grijptangen, net als bijvoorbeeld de platbuigtang en de waterpomptang. De langbektang heeft lange en meestal dunne, spitse bekken, waarmee je voorwerpen kunt pakken in bijvoorbeeld smalle ruimtes of lastig te bereiken plaatsen. Praxis heeft verschillende langbektangen in het assortiment met verschillende afmetingen voor verschillende toepassingen.

Toepassingen langbektang

Een tang bestaat grofweg uit twee hefbomen, die met elkaar zijn verbonden door een scharnier. Een tang heeft een bek, waarmee je in feite het werk verricht. Een tang is in eerste instantie een handgereedschap om iets te grijpen. Sommige tangen hebben een snijvlak in de bek, waardoor ze ook geschikt zijn om te snijden. De langbektang is vooral bedoeld om een voorwerp stevig beet te pakken en daarmee bijvoorbeeld materiaal te kunnen buigen of plat te drukken. Bij Praxis vind je verschillende modellen langbektangen, zoals de mini langbektang voor het precisiewerk, langbektangen van verschillende afmetingen en punttangen die ook geschikt zijn om zacht materiaal te knippen.

Prima kwaliteit langbektangen 

Praxis verkoopt langbektangen van bekende merken als Sencys en Bahco. Het merk Sencys biedt een breed assortiment handgereedschap, waaronder langbektangen, gemaakt van de beste materialen en volgens de laatste technische inzichten. Bovendien krijg je bij Praxis 10 jaar garantie op al het handgereedschap van Sencys. Ook vind je bij Praxis langbektangen van het kwaliteitsmerk Bahco. Deze zijn ontwikkeld volgens het exclusieve ERGO proces, wat wil zeggen dat deze tangen zo zijn ontworpen dat ze goed in de hand liggen en reageren op elke draai- en keerbeweging. Dit gereedschap beschermt de spieren die nodig zijn voor een veilige grip en maken het werk gemakkelijker. Bij Praxis koop je al je gereedschap, waaronder ook de langbektangen van hoge kwaliteit voor een bijzonder gunstige prijs.

Voor de makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren in één van onze winkels

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen