Filteren

  • Merken
  • Prijs
  • Bezorg- en ophaalopties
  • Gewicht
  • Inhoud
  • Materiaal
  • Toepassing
  • Type
  • Typenummer
34 producten

Rapid hamertacker R19
Rapid hamertacker R19
Handtackers
Rapid niettang K1
Rapid niettang K1
Handtackers
Rapid brads 8/30mm
Rapid brads 8/30mm
Handtackers
Bahco klauwhamer/spijkertrekker 450 mm 38
Alleen online
Bahco klauwhamer/spijkertrekker 450 mm 38
Handtackers
Rapid brads rvs 8/30mm
Rapid brads rvs 8/30mm
Handtackers
Rapid brads 8/25mm
Rapid brads 8/25mm
Handtackers
Rapid tacker R153
Rapid tacker R153
Handtackers

De juiste tackers voor jouw klus

Ben je op zoek naar een tacker? Ben je een professional, die dagelijks bezig is met een elektrisch nietpistool? Ben je een ervaren klusser en doe-het-zelf je veel grote klussen? Of klus je niet zo vaak, maar houd je wel van het werken met goed gereedschap? Hoe vaak je een nietpistool wilt gaan gebruiken en het soort klussen waar je de tacker voor nodig hebt, bepalen welke tackers het beste geschikt zijn voor jou. Een hobbytacker is heel handig voor de klusser, die maar een paar keer per jaar een nietpistool oppakt. Terwijl een professionele Rapid elektrische tacker een goede keuze is wanneer je vaak een krachtige machine nodig hebt. Bij Praxis vind je tackers voor alle soorten doe-het-zelvers. Zo kun je heel eenvoudig het juiste nietpistool voor jouw klus vinden. Uiteraard kun je de klus ook uitvoeren met een "ouderwetse" hamer en spijkers.

Tackers online kopen bij Praxis

Bij Praxis vind je het hele assortiment online. Zo kun je ook eenvoudig op onze website al onze tackers bekijken en vergelijken. Ze hebben allemaal een duidelijke beschrijving. Dat maakt het gemakkelijk precies de tacker te kiezen, die jij wilt hebben. En je hoeft ook niet naar de winkel te komen om het nietpistool aan te schaffen, want bij Praxis heb je ook de mogelijkheid alles wat je nodig hebt online te kopen. En wij bezorgen je tacker en alle andere klusspullen, die je wilt hebben, netjes bij je thuis.

Eerst even verschillende tackers in je hand houden?

Vind je het lastig om jouw nieuwe elektrische nietmachine van een foto en een beschrijving online te kopen? Wil je verschillende machines gewoon even in je hand houden? Kom dan naar een van onze winkels. Wij laten je graag de verschillende tackers zien. En kunnen je natuurlijk ook alle advies geven over het gebruik van de verschillende nietmachines.