Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
20%
korting
Evolution accu verstekzaag R185CMS-Li 18V

Evolution accu verstekzaag R185CMS-Li 18V

  • Snijtechnologie voor meerdere materialen die in staat is om hout te zagen, zelfs met ingebedde spijkers, zacht staal, aluminium, composieten, kunststoffen en meer.
  • Schone, nauwkeurige zaagsneden in hout en zuivere, braamvrije zaagsneden in zacht staal.
  • Evolution EXT 18V snoerloze technologie, geen belemmering van (verleng) snoeren
  • Dwarszaagcapaciteit van 105 x 45 mm. Verstek 45° links - rechts. 45° afschuining links.
  • Geleverd met 4 Ah accu, snellader stofzuigeradapter en stofzak

Toon specificaties

Praxis Plus prijs

i

289,

-

231,

20

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Verstek- & afkortzagenEvolution producten

Productomschrijving

De Evolution R185CMS-Li draadloze verstekzaag levert nauwkeurige zaagsneden in hout, zelfs met ingebedde spijkers, zacht staal, aluminium, composieten, kunststoffen en meer. Zijn krachtige motor, nauwkeurigheid en lange looptijden maken hem het perfecte gereedschap op de werkplek en zijn compacte formaat en multi-materiaal bladtechnologie maken hem ideaal voor elk thuisproject.

Eenvoudige, nauwkeurige instelling en nauwkeurige herhaalbare zaagsneden zijn standaard bij de R185CMS-Li en zijn innovatieve Shadow Line LED-snijgeleider projecteert de zaagsnede perfect op het snijoppervlak. Met een verstekzaagcapaciteit van +/- 45°en zijn grote snijcapaciteit van 105 mm x 45 mm verkrijg je keer op keer nauwkeurige verstek-, afschuin- en samengestelde zaagsneden. Zijn softgrip handvat met veiligheidsknop is zowel voor links- als rechts handige te bedienen en de stofopvangzak en adapter voor stofzuiger zorgen voor een schone werkplek. De doorzichtige polycarbonaat mesbeschermer geeft je volledig zicht op de zaagsnede tijdens het zagen. Het carbide 185mm TCT multi materiaal zaagblad zorgt voor zuivere zaagsneden door nieuw en hergebruikt hout en koel aanvoelende, braamvrije zaagsneden door zacht staal en non-ferrometalen. De brede gegoten aluminium basis met extra steun achter zorgt voor stabiliteit tijdens het zagen en kan tevens bevestigd worden op een werkbank of onderstel. Met transportbeveiliging voor eenvoudige en veilige verplaatsing.

Aangedreven door Evolution's 18V EXT Li-Ion batterij levert de R185CMS-Li een lange looptijd en kracht. Keep Cool-technologie beschermt EXT-batterijen tegen overspanning zodat ze niet oververhit raken tijdens het opladen of gebruik. Het maximaliseert de looptijd en het minimaliseert capaciteitsvervaging bij langdurig gebruik. De LED indicator op de accu geeft aan wanneer je hem opnieuw moet opladen. Alle EXT Cordless Li-ion elektrische gereedschappen van Evolution zijn compatibel met alle EXT-accu's, dus je kunt deze met meerdere gereedschappen delen voor maximale veelzijdigheid.

De R185SMS-Li 18V Li-ion draadloze verstekzaag wordt geleverd met stofzak, adapter voor stofzuiger, een 185mm TCT multi materiaal zaagblad, een R18BAT-Li4 4Ah accu en een R18RCH-Li snellader, waarmee de accu in slechts 50 minuten volledig opgeladen wordt.
EAN:
  • 849713043054

Specificaties

  • Algemeen
    Garantie
    3 jaar
    Type zaag
    Verstekzaagmachine
  • Technische kenmerken
    Hoogte
    24.8 cm
    Breedte
    39 cm
    Diameter zaagschijf
    18.5 cm
    Maximale elektrische spanning
    18 V
    Snelheid zaaglint/blad
    4200 m/min
    Accu/batterij technologie
    Li-Ion
    Oplaadtijd accu/batterij
    50 min
    Diepte
    40 cm
    Lengte zaaglint/blad
    185 mm
    Draaihoek platform
    45 °
    Diameter snij-/zaagwiel
    18.5 cm
  • Uiterlijke kenmerken
    Draaihoek van het zaagblad
    45 °

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten