Wat zijn de specificaties?

De Einhell TC-SM 2131 Dual is een krachtige afkortzaag voor de uitvoering van uiteenlopende zaagwerkzaamheden. De machine kan gebruikt worden voor het maken van afkort- en versteksneden in hout, gelamineerde panelen en kunststof. Om je een grote mate van flexibiliteit te bieden, kan het zaaghoofd naar links en rechts worden gedraaid. Een geïntegreerde laser toont tijdens het zagen de zaaglijn, voor een zeer nauwkeurige manier van werken.

Om je kwalitatief hoogwaardige afkort- en versteksneden te laten produceren, beschikt deze verstekzaag over een krachtige 1800 Watt motor. Deze motor biedt een snelheid van 5000 toeren per minuut, wat voldoende is voor het gebruik van deze machine in combinatie met hout, gelamineerde panelen en kunststof. Het zaaghoofd van deze machine is tot maximaal 45° naar links en rechts te draaien, wat je een grote mate van flexibiliteit biedt tijdens het uitvoeren van uiteenlopende zaagwerkzaamheden.

Met de spilvergrendeling op het zaaghoofd is het wisselen van zaagblad heel eenvoudig. De machine beschikt over een geïntegreerde laserstraal, die de zaaglijn markeert tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Zo zijn werkstukken zeer nauwkeurig te positioneren, waardoor precieze sneden probleemloos uit te voeren zijn. De laser werkt op netstroom. Op de werktafel bevindt zich een draaischijf, waarmee het mogelijk is om zeer nauwkeurige hoeksneden te produceren met deze afkortzaag.

Op de machine zit aan beide kanten een werkstukondersteuning, waarmee het werkstuk aan twee kanten kan worden ondersteund. Een veilige manier van werken wordt op deze manier bevorderd in combinatie met de werkstuk klem aan de linkerzijde van de machine. Aan de voorzijde van de machine zit een handige liniaal, waarmee het aflezen van de lengte van het voorwerp mogelijk is.

Om een veilige en stofvrije manier van werken te garanderen, zit er een handige opvangzak bij de machine. Doordat het stof direct wordt weggezogen, blijf je een goed zicht op het werkstuk houden. De transportvergrendeling maakt het mogelijk om de machine overal mee naar toe te nemen. Standaard wordt er een hardmetalen zaagblad (48 T, diameter van 210 mm en asgat van 30 mm) met de machine meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt.

EAN: 4006825584936

Lengte snoer/kabel/slang
1,60 m
Met lasergeleider
Ja
Wisselbaar zonder gereedschap
Nee
Diameter zaagschijf
21.0 cm
Met indicatie-/controlelamp
Nee
Accessoires bijgeleverd
1x Zaagblad 48T
catspec_max._cutting_capacity_at_90_degrees
62.0 mm
Garantie
2 jaar
Type gebruiker
Particulier
Stofafzuiging
Ja
Vermogen
1800.0 W
Draaihoek platform
45.0
Draaihoek van het zaagblad
45.0
catspec_max._cutting_capacity_at_45_degrees
36.0 mm
Diameter snij-/zaagwiel
21.0 cm
Type zaag
Verstekzaagmachine
Geleverd in opbergmiddel
Nee
Toepassing
Hout
Aantal standen
0
Maximale frequentie
50.0 Hz

toegevoegd aan je winkelwagen

Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires