Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Verstek- & afkortzagenEinhell producten
Praxis, voor de makers
Achteraf betalen mogelijk
90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze 195+ winkels

Wat zijn de specificaties?

De Einhell TC-SM 2131 Dual is een krachtige afkortzaag voor de uitvoering van uiteenlopende zaagwerkzaamheden. De machine kan gebruikt worden voor het maken van afkort- en versteksneden in hout, gelamineerde panelen en kunststof. Om je een grote mate van flexibiliteit te bieden, kan het zaaghoofd naar links en rechts worden gedraaid. Een geïntegreerde laser toont tijdens het zagen de zaaglijn, voor een zeer nauwkeurige manier van werken.

Om je kwalitatief hoogwaardige afkort- en versteksneden te laten produceren, beschikt deze verstekzaag over een krachtige 1800 Watt motor. Deze motor biedt een snelheid van 5000 toeren per minuut, wat voldoende is voor het gebruik van deze machine in combinatie met hout, gelamineerde panelen en kunststof. Het zaaghoofd van deze machine is tot maximaal 45° naar links en rechts te draaien, wat je een grote mate van flexibiliteit biedt tijdens het uitvoeren van uiteenlopende zaagwerkzaamheden.

Met de spilvergrendeling op het zaaghoofd is het wisselen van zaagblad heel eenvoudig. De machine beschikt over een geïntegreerde laserstraal, die de zaaglijn markeert tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Zo zijn werkstukken zeer nauwkeurig te positioneren, waardoor precieze sneden probleemloos uit te voeren zijn. De laser werkt op netstroom. Op de werktafel bevindt zich een draaischijf, waarmee het mogelijk is om zeer nauwkeurige hoeksneden te produceren met deze afkortzaag.

Op de machine zit aan beide kanten een werkstukondersteuning, waarmee het werkstuk aan twee kanten kan worden ondersteund. Een veilige manier van werken wordt op deze manier bevorderd in combinatie met de werkstuk klem aan de linkerzijde van de machine. Aan de voorzijde van de machine zit een handige liniaal, waarmee het aflezen van de lengte van het voorwerp mogelijk is.

Om een veilige en stofvrije manier van werken te garanderen, zit er een handige opvangzak bij de machine. Doordat het stof direct wordt weggezogen, blijf je een goed zicht op het werkstuk houden. De transportvergrendeling maakt het mogelijk om de machine overal mee naar toe te nemen. Standaard wordt er een hardmetalen zaagblad (48 T, diameter van 210 mm en asgat van 30 mm) met de machine meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt.

EAN: 4006825584936

Draaihoek van het zaagblad
45
Accessoires bijgeleverd
1x Zaagblad 48T
Wisselbaar zonder gereedschap
Nee
Met indicatie-/controlelamp
Nee
Type gebruiker
Particulier
Lengte snoer/kabel/slang
1.6 m
Diameter snij-/zaagwiel
21 cm
Diameter zaagschijf
21 cm
Stofafzuiging
Ja
Type zaag
Verstekzaagmachine
Max. zaagcapaciteit bij 90°
62 mm
Draaihoek platform
45
Geleverd in opbergmiddel
Nee
Vermogen
1800 W
Garantie
2 jaar
Met lasergeleider
Ja
Max. zaagcapaciteit bij 45°
36 mm
Aantal standen
0
Maximale frequentie
50 Hz
Toepassing
Hout
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires