Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Tackers

Tackers

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Capaciteit accu

  Voltage accu

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Verkocht door

  Kortingsacties

  Energiebron aangedreven gereedschap

  Minimale beoordeling

37 producten
Sorteren op:
i


Stanley handtacker FatMax elektrisch 5-in-1

Stanley handtacker FatMax elektrisch 5-in-1

Thuisbezorgd / Ophalen

20% KEUZEKORTING

84,

99

67,

99
Stanley Fatmax afwerktacker SFMCN616B-XJ 18V (zonder accu)

Stanley Fatmax afwerktacker SFMCN616B-XJ 18V (zonder accu)

Thuisbezorgd / Ophalen

Vaste lage prijs

279,

-

 1. 1
 2. 2

Wat is een pneumatische tacker?

Een pneumatische tacker kan een spijkerpistool of een nietpistool zijn. De machine schiet een spijker of nietje met grote kracht door middel van luchtdruk. Voor dik materiaal moet u de luchtdruk sterker instellen dan bij dun materiaal, zodat de kracht van het schieten groter is en de spijker dan dieper in het bouwmateriaal wordt geschoten. Dit zorgt voor een sterkere verbinding tussen de twee onderdelen.

Waar wordt dit apparaat voor gebruikt en wat heb ik er voor nodig?

Een spijkerpistool op luchtdruk is ideaal om kleine schrootjes hout tegen een balk aan te maken. Met een nietpistool kunt u dunne materialen automatisch aan elkaar nieten. U drukt op de knop en het apparaat doet zijn werk. Om met deze machines te kunnen werken moet u erg voorzichtig zijn en goed opletten op waar u mee bezig bent. Bij Praxis hebben wij ook kleine elektrische hobbytackers in het assortiment. Deze zijn ideaal voor het bevestigen van textiel, stoffen, leer, decoratiemateriaal, etiketten of posters. Een hobbytacker is minder krachtig dan een pneumatisch apparaat en eenvoudiger in gebruik. U koopt een hobbytacker al voor een paar tientjes. Ook een pneumatisch apparaat hoeft niet duur te zijn. Met een Praxis aanbieding hebt u al een goed apparaat voor slechts dertig of veertig euro. Houdt u daarom altijd de acties op onze website en de actuele folderaanbiedingen goed in de gaten om altijd te kunnen profiteren van onze laagste prijzen.

Hoe voer ik mijn klus uit met een tacker?

Dit apparaat werkt bijna volledig automatisch. Het enige dat u hoeft te doen is de knop indrukken om de spijkers of nietjes af te schieten en zo nu en dan het apparaat bijvullen. Bij iedere machine zit een handleiding met een duidelijke uitleg over het veilig bijvullen van uw apparaat. Werken met een spijkerpistool is niet moeilijk, maar u moet wel goed blijven opletten tijdens de klus. Zo is de kans op ongelukken veel kleiner. Leest u voor gebruik ook altijd eerst de handleiding, want elk apparaat is weer anders. Hebt u na het lezen van de handleiding nog vragen over uw machine, vraag deze dan gerust aan een medewerker van uw Praxis vestiging. Wij helpen u graag om te begrijpen hoe het apparaat werkt en geven u tips waarmee u het beste resultaat kunt bereiken voor uw klus.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten