Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
DeWalt vlakschuurmachine DCW200N-XJ 18V (zonder accu)

DeWalt vlakschuurmachine DCW200N-XJ 18V (zonder accu)

  • De borstelloze motortechnologie levert een langere levensduur en meer kracht dan gewone 18 volt machines.
  • Schuurvoet van 108 × 115mm
  • Krachtige motor 8.000 - 13.500 tpm
  • Ingebouwde stofafzuigpoort voor directe aansluiting op stofzak, bouwstofzuiger of DeWalt AirLock-systeem
  • Met stofzak en schuurpapier perforator

Toon specificaties
Vaste lage prijs

155,

-

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

VlakschuurmachinesDEWALT producten

Productomschrijving

Deze vlakschuurmachine van DeWalt heeft een krachtige motor en levert een onbelast toerental van 8.000 - 13.500 tpm. De borstelloze motortechnologie zorgt voor een langere levensduur en meer kracht dan gewone 18 volt machines. Zijn bijna vierkante zool van 108 × 115mm is uitgerust met een klittenbandplaat die zorgt voor snellere papierwisselingen, betere stofafzuiging en een hogere schuurefficiëntie. Daarnaast heeft de machine ook papierklemmen voor conventioneel schuurpapier. Je prikt eenvoudig de gaatjes met de meegeleverde schuurpapier perforator.

De machine is voorzien van een stofafzuigpoort voor directe aansluiting op de meegeleverde stofzak, het DeWalt AirLock-systeem, of bouwstofzuiger met standaard 35 mm connector, waardoor het werkgebied schoon en vrij van vuil blijft. Hij heeft een ergonomisch design, de soft grip bovenkant past in elke handpalm en samen met de antislip op het machinelichaam heb je ultieme controle tijdens het werk. De machine wordt geleverd met schuurpapier perforator en een stofzak, maar zonder accu en lader

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Deze 18 volt machine is onderdeel van het DeWalt 18V XR accuplatform. Je gebruikt de accu’s op al het 18 volt (tuin)gereedschap van DeWalt van hetzelfde accu platform. Zo hoef je niet onnodig dure accu’s te kopen. Beter voor het milieu en je portemonnee.

Let op! Ondanks de stofafzuiging komt er bij schuren toch altijd stof vrij. Wij raden daarom aan altijd een stofmasker te gebruiken. Wees met name voorzichtig wanneer je verf op loodbasis schuurt, gebruik dan ademhalingsbescherming die specifiek bedoeld is om te beschermen tegen loodhoudende verfstof en dampen.
EAN:
  • 5054905284114

Specificaties

  • Algemeen
    Houtcertificering
    i
    Product doesn't contain wood

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten