Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Lijm- en kitpistolen

Lijm- en kitpistolen

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Kortingsacties

  Verkocht door

  Energiebron aangedreven gereedschap

  Opwarmtijd (in minuten)

  Vermogen (W)

  Prijs (€)

  tot

  Merken

46 producten
Sorteren op:
i

VONROC accu lijmpistool 4V – 1.5Ah – Incl. 8 lijmpatronen Ø7x100mm

VONROC accu lijmpistool 4V – 1.5Ah – Incl. 8 lijmpatronen Ø7x100mm

Thuisbezorgd

18,

95
Dewalt lijm,-en kitpistool DCE560N-XJ 18V (zonder accu)

Dewalt lijm,-en kitpistool DCE560N-XJ 18V (zonder accu)

Binnenkort verkrijgbaar

Vaste lage prijs

299,

-

 1. 1
 2. 2

Lijmpistolen voor hobby of voor klussen in huis?

Dit apparaatje is super handig voor kleine klussen in huis, maar ook uitermate geschikt voor hobbymatig gebruik. Een eenvoudig lijmpistool wordt over het algemeen minder heet dan een professioneel apparaat. Ook zijn de vullingen vaak in veel verschillende kleurtjes te verkrijgen. Voor hobby volstaat een eenvoudig apparaat meestal en kan hier voldoende mee worden verlijmd. Hout is een populair materiaal dat vaak wordt gebruikt voor kleine klussen in en om het huis. Dit materiaal laat zich eenvoudig verlijmen, mits de stukken hout niet te zwaar zijn. Een professioneel apparaat is hier het meest geschikt voor. Voor de reparatie van kleine gebroken beeldjes is een eenvoudig apparaat vaak weer voldoende. Bij Praxis hebben wij verschillende prijsklasse op voorraad tussen de €15,00 en €135,00.

Wat heb ik nodig om met lijmpistolen aan de slag te gaan?

Om met dit apparaat te werken heb je een aantal dingen nodig. - Een lijmpistool: Dit kan een eenvoudig apparaat zijn, maar ook een geavanceerd model. - Stroom: Stroom uit het stopcontact of via een generator om het apparaat te laten werken en de lijm te verhitten. - Lijmpatronen: Deze lijmpatronen worden verhit, waardoor er vloeibare lijm ontstaat. - Handschoenen: Om je handen te beschermen tegen de hete lijm. - Materiaal om te verlijmen: Hierbij kun je onder andere kiezen voor hout, MDF, multiplex of keramiek.

Hoe werkt een lijmpistool?

Dit apparaat maakt vloeibare lijm, door een lijmstaaf van een vaste vorm te verhitten. De lijm is dan dik en warm en wordt weer hard wanneer deze opdroogt. Hierdoor ontstaat er een krachtige verbinding tussen de verlijmde delen. De apparaten zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en hebben elk een lijmstaaf in een passende maat. Een groot apparaat heeft ook een grotere lijmstaaf dan een kleiner model. De lijmstaaf klik je eenvoudig in de houder en vervolgens zet je het apparaat neer op de bijgeleverde standaard. Door de stekker nu in het stopcontact te steken wordt het apparaat warm. Wanneer de hitte hoog genoeg is zie je een beetje lijm uit het apparaat druppelen en je kunt beginnen met lijmen. Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Bekijk dan de huidige aanbiedingen voor een goedkoop lijmpistool naar keuze en begin met je klus.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten