• NaN
image_1

Worx boormachine, decoupeerzaag en haakseslijper set WX955 20V (2 accu's)

 • Accuboor met 2 snelheden dekt een groot bereik van boor- en bevestigingstoepassingen
 • Decoupeerzaag met variabele snelheid 0-2600/min voor het gecontroleerd zagen van verschillende materialen
 • Haakse slijper met tandwielhuis van metaal voor langere levensduur
 • De 20V PowerShareTM-batterij kan ook met andere Worx-gereedschappen worden gebruikt
 • 5 jaar garantie na registratie

Toon specificaties

299,

-
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
De Worx WX955 machine set bestaat uit een schroef,-boormachine, een decoupeerzaag en een haakse slijper, alle 3 op 20V accu.

De schroefboormachine WX 100 is ideaal voor het boren & schroeven in verschillende materialen. Zijn 15 + 1 koppelstanden tot 30 Nm zorgen voor een constant koppel. De krachtige boormachine beschikt over 2 standen, hoge koppel (kracht) in de eerste stand en hoge snelheid in de tweede stand, voor snel en gemakkelijk boren. Tijdens het werken heb je optimale werkcontrole door het softgrip handvat en zijn praktische LED-licht, die ook op plaatsen met minder licht perfecte resultaten mogelijk maakt.

De decoupeerzaag WX543 heeft een snijdiepte van 8 cm in hout, 8 mm in staal en 18mm in aluminium. Hij heeft een gewicht van 1,7 kg, een variabele snelheid 0-2600/min en beschikt over pendelbewegingen met vier standen wat voor een verbeterde zaageffectiviteit zorgt. De zaagbladen van de machine kunnen snel en zonder gereedschap gewisseld worden. Met de stofafzuiging verwijder je het zaagsel en stof zodat de snede steeds zichtbaar blijft.

De haakse slijper WX800 beschikt over een beschermkap die snel en zonder gereedschap te verstellen is. Hij heeft een onbelast toerental van 8600/min, een schijfgrootte van 115 mm en een spindeldraad van M14. Met deze slijper kan je nauwkeurig metaal, steen of hout bewerken. Ook kan de machine gebruikt worden voor grof werk, zoals het doorslijpen van buizen of betonijzer. Het hulphandvat en de zachte handgreep achteraan zorgen voor meer comfort en betere controle en met de asblokkeerknop kun je snel en gemakkelijk veranderen van slijpschijf. Het metalen tandwielhuis zorgt voor een langere levensduur.

Deze set wordt geleverd met twee 20V, 2.0Ah accu’s, een lader, 1 stof afzuig adapter voor de decoupeerzaag, 1 zaagblad, 1 hulpgreep voor de slijper, 1 metalen slijpschijf, 1 beschermkap voor slijpen en 1 moersleutel.

Deze machines maken deel uit van het praktische Worx Powershare concept, wat betekent dat de accu’s compatibel zijn met andere 20 Volt machines van Worx. Zo hoef je minder dure accu’s te kopen, goed voor het milieu en je portemonnee!

EAN: 6925387178835

Specificaties
 • Technische kenmerken

  Capaciteit boren in staal

  10 mm

  Capaciteit boren in steen

  10 mm

  Capaciteit boren in hout

  30 mm
 • Gebruiksgemak

  Snoerloos

  Ja

  Met lader

  Ja
 • Accessoires

  Accessoires bijgeleverd

  2 pcs 2.0Ah batterijen, 1 pc lader,1 pc uitlaatadapter, 1 pc zaagblad, 1pc hulpgreep, 1pc metalen slijpschijf, 1pc wielbeschermer voor slijpen, 1pc moersleutel

Alternatieven

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten