Filtres

56 produits

Ferm accu CDA1077S 18V Li-ion 15Ah
Sur commande
Ferm accu CDA1077S 18V Li-ion 15Ah
Accu's & acculaders
Ferm accu CDA1076S 144V Li-ion 15Ah
Sur commande
Ferm accu CDA1076S 144V Li-ion 15Ah
Accu's & acculaders
Ferm accu CDA1075S 108V Li-ion 13Ah
Sur commande
Ferm accu CDA1075S 108V Li-ion 13Ah
Accu's & acculaders
FERM accu Li-ion 18V CDA1070 1.5Ah voor CDM1086
Sur commande
FERM accu Li-ion 18V CDA1070 1.5Ah voor CDM1086
Accu's & acculaders
FERM accu 12V (NiCd) 1.3Ah CDA1042  voor CDM1104
Sur commande
FERM accu 12V (NiCd) 1.3Ah CDA1042 voor CDM1104
Accu's & acculaders
Worx batterij WA3641 20V 6Ah
Worx batterij WA3641 20V 6Ah
Accu's & acculaders

Accu’s en laders bij Praxis

Wanneer je beschikt over een accuboormachine is het uiteraard ook handig om deze weer op te kunnen laden. Speciaal voor accu's en acculaders heeft Praxis een speciale afdeling in haar online winkel. Zo wordt het nog makkelijker om de goede lader te kunnen vinden voor de beste prijs!

Het gebruik van een goede acculader

Een goede acculader is uiteraard ontworpen om de accu van uw gereedschap weer volledig op te laden. Echter is het zo dat niet ieder apparaat dezelfde accu heeft, waardoor er veel verschillende soorten laders in omloop zijn. Het is dan ook van belang dat je de juiste acculader koopt, zodat je de accu altijd kunt opladen.

Het gebruik van een accu

Na een aantal jaar zal je machine nog in goede staat zijn maar de accu zal sterk verminderen. Dit omdat een accu een soort batterij is die zich langzaamaan steeds minder vol zal kunnen laden. Ook nieuwe accu's kunt u kopen in de online winkel van Praxis. Zorg ervoor dat de accu altijd vol is als je deze gebruikt, zo zal de accu zo lang mogelijk mee gaan.

Een accu voor alle apparaten

Steeds meer merken willen het voor je makkelijker maken om elektrische machines te gebruiken. Tegenwoordig heeft elk merk een accu dat past op bijna alle machines van dat merk. 

Op deze manier hoeft u maar één keer een accu en acculader te kopen en u kunt elke machine gebruiken. Er worden daarnaast geen accu’s meer geleverd bij de machines, op deze manier kunt u de machines voordeliger aanschaffen en heb je niet onnodig veel accu’s en/of acculaders.

Het vervangen van een accu of acculader

Gelukkig is het vervangen van een nieuwe accu of acculader niet heel moeilijk. Vaak spreekt het al voor zich. Wanneer je er niet helemaal uitkomt kun je ons altijd een vraag stellen met betrekking tot het vervangen van uw accu of acculader.

Hulp bij het vinden van de beste acculader

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van de beste accu of beste acculader voor zo min mogelijk geld kun je ook altijd een vraag stellen aan één van onze medewerkers. Ga je liever even langs in de winkel om iemand face to face te spreken? Of heb je het artikel vrijwel direct nodig? In onze fysieke winkels vind je ook een groot scala aan accu's en acculaders.

Accu’s en acculader aanbieding bij Praxis

Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe accu en acculader kopen. We houden je hier op de hoogte van onze accu en acculader aanbiedingen en speciale acties! Elke accu en acculader aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze accu en acculader aanbiedingen en pak je voordeel! Kijk op de actiepagina welke aanbiedingen er nog meer te vinden zijn.