Netatmo Rain Pack slim weerstation + regenmeter

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
WeerstationsNetatmo producten
  • Makkelijk te installeren
  • Ontdek je binnen- en buitenomgeving
  • Beheer je eigen weergegevens gemakkelijk op je smartphone
  • Nauwkeurige neerslagmetingen

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
WeerstationsNetatmo producten
Productomschrijving

De Netatmo Rain pack geeft je real time informatie over het weer in de regio waar je woont en meet het binnencomfort van je huis. Zo weet je precies wanneer je moet luchten. De gegevens kun je gemakkelijk zien op je smartphone. Met de app kunt je je data bekijken in grafiekvorm. Observeer de cycli en de voorspelde schommelingen in je woongebied. Het design van het apparaat zorgt ervoor dat dit mooi in ieder huis staat. Je kunt hem namelijk op elke gewenste plek plaatsen. De rain pack heeft een aluminium behuizing, waardoor de Outdoor Module weerbestendig is.

We brengen 80% van de tijd binnenshuis door. Toch is de binnenlucht vaak meer vervuild dan de buitenlucht. Het Weerstation van Netatmo meet de vervuilingsniveaus binnenshuis via een CO2-sensor. Het stuurt ook een waarschuwing wanneer je het huis moet luchten zodat je in een gezondere omgeving kunt wonen. Druk gewoon op de bovenkant van de Indoor Module van het Weerstation om de CO2-niveaus binnenshuis te bekijken via de ingebouwde lichtindicator.

Deze regenmeter van Netatmo voert nauwkeurige neerslagmetingen uit voor het Netatmo weerstation. De regenmeter geeft real time metingen van de hoeveelheid neerslag en gegevens over de geaccumuleerde neerslag. Alle gegevens kun je vervolgens heel gemakkelijk inzien via de app. Volg de neerslaginformatie op de voet om te weten wanneer je de planten water moet geven.

EAN: 3700730503419

Gemakkelijk thuisbezorgd

Alternatieven