1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Beveiliging
 4. Terug naar Kluizen

Kluizen

Filteren

Sorteren op:

  Kortingsacties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Bezorg- en ophaalopties

  Binnen/buitengebruik
  i

53 producten
Sorteren op:

Sencys elektronische kluis 25 x 35 x 25cm

20%

korting

Sencys elektronische kluis 25 x 35 x 25cm

Kluizen

Praxis Plus prijs

74,

99

59,

99

Speciale aanbiedingen met Praxis Plus

Log in of meld je gratis aan om te profiteren van alle Praxis Plus aanbiedingen en extra voordelen
Master Lock Select Access 5426EURD sleutelkluis XL

Alleen online

20%

korting

Master Lock Select Access 5426EURD sleutelkluis XL

Kluizen

Praxis Plus prijs

114,

-

91,

20

Kluizen om je spullen veilig in op te bergen

Ben je op zoek naar een goede kluis, waar je jouw waardevolle spulletjes veilig in kunt opbergen? Zoek je een brandwerende kluis, die bij brand tegen de hitte en ook tegen het bluswater kan? Of wil je graag een sleutelkluis, om je sleutels extra veilig in op te bergen? Bij Praxis vind je veel verschillende soorten kluizen. En ze staan allemaal op onze website. Zo kun je lekker van achter je eigen computer alle kluizen in alle rust bekijken en vergelijken. Naast kluizen vind je nog andere producten om jouw waardevolle spullen te beveiligen, denk bijvoorbeeld aan een alarmsysteem of beveiligingscamera. Wil je meer informatie over het beveiligen van je woning? Kijk dan op onze pagina met productadvies over beveiliging.

Kluizen online kopen bij Praxis

Wanneer je op zoek bent naar een kluis voor bij jou in huis, kun je niet alleen heel eenvoudig online alle kluizen bekijken, die we voor je hebben. Maar je kunt de kluis, die je wilt ook gewoon online kopen bij Praxis. Dat is niet alleen handig omdat je zelf je kluis kunt aanschaffen wanneer jou dat het beste uitkomt. Maar ook nog eens heel gemakkelijk omdat we deze netjes bij je thuisbezorgen. Dat scheelt je heel veel gesjouw!

Advies bij de aanschaf van kluizen

Misschien weet je al precies welke kluis je wilt hebben. Dan is het simpelweg kiezen op de website en afrekenen. Maar het kan ook zijn dat je nog niet zo duidelijk hebt welke kluis het beste zou zijn voor bij jou thuis. Het maakt nogal een verschil of je de kluis vooral koopt om je spullen tegen diefstal te beschermen, of dat je vooral niet wilt dat je spullen in het geval van brand verloren gaan. En ook als je interesse hebt in een sleutelkluis heb je veel keuze. Welke is nou de beste voor jou? In de winkels kunnen wij je adviezen geven en je laten zien wat de verschillen zijn tussen de kluizen die wij hebben.