• NaN
  1. Terug naar Home
  2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
  3. Terug naar Beveiliging
  4. Terug naar Hangsloten

Hangsloten

Filteren

Sorteren op
i

    Bezorg- en ophaalopties

    Merken

    Prijs (€)

    tot

    Binnen/buitengebruik
    i

    Materiaal

    Type slot

    Veiligheidsniveau slot

    Type sluiting

    Waterbestendigheid
    i

193 producten
Sorteren op:
i

Abus Diskus hangslot TKDI26/70 gehard staal

Abus Diskus hangslot TKDI26/70 gehard staal

Op voorraad

36,

99

Hangsloten koop je bij Praxis

Het beveiligen van jouw kostbare voorwerpen is erg belangrijk. Door deze extra beveiliging maak je de kans op diefstal kleiner, waardoor je meer ontspannen op pad kunt. Bij Praxis hebben wij veel sloten van de topmerken Masterlock, Sencys en Abus. Naast hangsloten bieden we ook nog andere vormen van beveiliging, zoals alarmsystemen en beveiligingscamera's

Waarom kiezen voor een hangslot?

Hangsloten zijn sterk en zijn ideaal om je waardevolle bezittingen te beschermen. Verschillende sloten zijn geschikt in verschillende situaties. Je kan bijvoorbeeld een hangslot combineren met een sterke ketting, waardoor je het slot ook kunt gebruiken om een motor te beschermen. Een cijferslot is ideaal voor aan een koffer tijdens het reizen. Zo weet je zeker dat niemand zomaar wat in je tas kan stoppen of er iets uit kan halen. Zorg dan wel dat je altijd de cijfercombinatie uit je hoofd weet of dat je deze opschrijft op een veilige plek. Sloten met een cijfercombinatie zijn ook ideaal voor kluizen of lockers waarin gevoelige documenten liggen bewaard. Voor het afsluiten van een hek of poort kies voor een hangslot met een versterkte beugel en combineert dit met een sterke ketting. 

Hangsloten zijn eenvoudig in gebruik

Om te beginnen open je het slot met een sleuteltje. Vervolgens plaats je het met de open kant om het voorwerp wat moet worden beveiligd. Draai nu het sleuteltje om, zodat er een dichte verbinding ontstaat. Het object zit nu vast. Bij een cijferslot dien je nog een code te kiezen en deze in te stellen. Vervolgens kan deze dicht met alleen een code of met een cijfercombinatie en een sleutel.

Bestel je hangslot eenvoudig online

Heb je gekozen welk hangslot aansluit bij jouw wensen? Dan bestel je eenvoudig en snel je hangslot online. Ben je er nog niet helemaal uit? Ons winkelpersoneel helpt je graag bij het maken van een keuze!

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten