image_1
image_1image_2image_3

Abus waterdicht hangslot 75IB/45mm blauw

 • Waterdichte hangslot uit massief messing om met name boten en voertuigen te beveiligen bij extreme weersomstandigheden
 • Hangslot uit massief messing
 • Slotkast met speciaal beschermkapje en afvoerkanalen om slotmechanisme te beschermen tegen water en vuil
 • Schokbestendig plastic omhulsel om gevoelige oppervlakken te beschermen

Toon specificaties

14,

99
Productomschrijving
Het waterdichte Aqua Safe 70IB hangslot van Abus beschermt niet alleen je waardevolle bezittingen tegen diefstal, maar voorkomt ook schade door krassen. Het Aqua Safe 70IB hangslot van Abus is uitstekend bestand tegen slechte weersomstandigheden. De massieve slotkast uit messing is bekleed met plastic om gevoelige oppervlakken te beschermen. De beugel uit gehard staal heeft eveneens een plastic omhulsel dat bestand is tegen schokken. Het speciale beschermkapje voorkomt bovendien waterinsijpeling en vuilophoping in het slotmechanisme. Dit slot is bijgevolg uitermate geschikt om waardevolle voorwerpen buiten te beveiligen.

Technische kenmerken: massieve slotkast uit messing; beugel uit roestvrij staal voor een optimale corrosiebestendigheid; slotkast met speciaal beschermkapje en afvoerkanalen om het slotmechanisme te beschermen tegen water en vuil; duurzaam plastic omhulsel om gevoelige oppervlakken te beschermen; dubbele vergrendeling; cilinder met precisiepennen; paracentrisch sleutelprofiel voor een optimale bescherming tegen diefstal; kernonderdelen uit roestbestendig materiaal. Het slot is optimaal beschermd tegen slechte weersomstandigheden (bv. aan zee, in de haven, beveiliging van auto's en boten buiten).

EAN: 4003318321320

Specificaties

  Alternatieven

  Voor de makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren in één van onze winkels

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

  Hulp nodig?

  Andere vraag?

  Praxis winkels

  Vind een winkel bij jou in de buurt

  Volg Praxis

  Makkelijk betalen

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief


  © 2022 -

  Praxis

  Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten