Abus vouwslot Bordo 6000 zwart

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
HangslotenAbus producten
 • Het slot is handig in gebruik en biedt een optimale bescherming tegen diefstal.

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
HangslotenAbus producten
Productomschrijving

Vertrouw op de kwaliteit van deze klassieker: het Bordo 6000 vouwslot van Abus is handig in gebruik en biedt een optimale bescherming tegen diefstal. Zes vouwbare stalen staven van 5 mm dik, verbonden met speciale klinknagels, die opvouwen als een plooimeter – zo ziet het vouwslot Bordo 6000 van Abus eruit.

Het idee is niet nieuw: de Bordo sloten van Abus zijn uitgegroeid tot echte klassiekers, maar hun doeltreffendheid blijft ongeëvenaard. De staven en de behuizing zijn vervaardigd uit speciaal gehard staal voor een hoge bestendigheid, terwijl het vouwmechanisme heel wat flexibiliteit biedt. De hoogwaardige Abus Plus cilinder zorgt op zijn beurt voor een maximale bescherming tegen picking.

Een soepel omhulsel uit tweecomponentenmateriaal beschermt de lak van het fietsframe. De 'Made in Germany' kwaliteit van het Bordo 6000 vouwslot wordt wereldwijd erkend, onder meer door testinstituten uit Rusland, Denemarken en Groot-Brittannië. De robuuste staven van 5 mm dik zijn voorzien van een omhulsel om het fietsframe te beschermen tegen lakschade. De vouwelementen en de slotkast zijn vervaardigd uit speciaal gecementeerd staal. De vouwelementen zijn onderling verbonden met klinknagels. De Abus Plus cilinder biedt een optimale bescherming tegen elke vorm van slotmanipulatie, zoals picking.

EAN: 4003318729836

Specificaties
 • Algemeen
  ART keurmerk
  Nee
 • Technische kenmerken
  Type slot
  Hangslot
 • Accessoires
  Met insteekfunctie extra kabel of ketting
  Nee
Gemakkelijk thuisbezorgd

Alternatieven