Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Abus U-vormig beugelslot Granit XPlus 540
Abus U-vormig beugelslot Granit XPlus 540 2
Abus U-vormig beugelslot Granit XPlus 540 3
Abus U-vormig beugelslot Granit XPlus 540 4

Abus U-vormig beugelslot Granit XPlus 540

  • Uitstekende diefstalbescherming voor fietsen – zelfs bij een hoog diefstalrisico
  • Bescherming tegen slag- en trekimpact

Toon specificaties

20% KEUZEKORTING

i

114,

-

91,

20

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

HangslotenAbus producten

Productomschrijving

Dit U-vormige Granit XPlus 540 beugelslot van Abus beschermt je fiets maximaal tegen diefstal. Het speciaal geharde staal en de PowerCell-technologie beschermen tegen slag- en trekimpact, terwijl de XPlus-cilinder beschermt tegen manipulatie. Deze combinatie van hoogwaardige materialen met spitstechnologie in dit U-vormige Granit XPlus 540 beugelslot van Abus beschermt je fiets moeiteloos tegen diefstal. Kortom, topkwaliteit om je fiets maximaal te beschermen bij een hoog diefstalrisico!

De doeltreffendheid van dit slot wordt overigens bevestigd door tal van certificaten. Het Granit XPlus 540 beugelslot is goedgekeurd volgens de VdS-norm en draagt kwaliteitscertificaten van instituten uit Rusland, Nederland, Finland, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Groot-Brittannië.

We zetten de technische kenmerken nog even op een rijtje. De vierkante gecementeerde paraboolgreep met een diameter van 13 mm is voorzien van de gepatenteerde ABUS PowerCell-technologie voor een optimale bescherming tegen slag- en trekimpact. De greep, de slotkast en enkele sluitonderdelen zijn vervaardigd uit speciaal gecementeerd staal.

De Abus XPlus-cilinder biedt een doeltreffende bescherming tegen elke poging tot manipulatie, zoals picking. De sleutelingang is voorzien van een automatisch afdekplaatje, om het slot te beschermen tegen stof en corrosie. Het slot is uitermate geschikt voor gebruik in risicozones en wordt aanbevolen om hoogwaardige fietsen maximaal te beschermen tegen diefstal. Hoe langer de beugel, hoe makkelijker de fiets kan worden verankerd aan een vast punt. Transport: Eazy KF houder – handige bediening met slechts één hand voor eenvoudige montage op ronde framebuizen met een diameter van 28-36 mm. Universele USH 540 houder – eenvoudige montage op ronde framebuizen met een diameter van 15-35 mm.
EAN:
  • 4003318111839

Specificaties

  • Algemeen
    ART keurmerk
  • Technische kenmerken
    Diameter
    13 mm
    Dikte
    13 mm
    Diameter
    13 mm
  • Accessoires
    Met insteekfunctie extra kabel of ketting

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten