Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Sikkens verf aanbevolen door de professional

Verf aanbevolen door professionals

Op zoek naar verf waar professionals voor zouden kiezen? In het Praxis assortiment vind je een zeer uitgebreid assortiment verf van Sikkens.

De verf is duurzaam en blijft in vergelijk met andere verf veel langer zitten, waardoor je langer van je klus geniet. Ook heeft het te schilderen oppervlak minder verf nodig, wat automatisch zorgt voor kostenbesparing. Een ander voordeel van Sikkens verf is de echtheid van de kleur, door gebruik te maken van originele kleurstoffen van hoge kwaliteit. Zo eindigt jouw klus met het gewenste resultaat en de perfecte kleur.

Bekijk alle Sikkens verf

Welke verf past bij jouw klus en wensen?

Grondverf van Sikkens

Wil je het mooiste verfresultaat krijgen? Maak dan gebruik van een grondverf. Grondverf is de eerste laag op je ondergrond en zorgt voor een betere dekking en hechting van de volgende laag verf.

Halfglans verf van Sikkens

Kies voor de juiste verf voor jouw klus. Maak bijvoorbeeld een keuze uit de verschillende glansgraden. Halfglans verf van Sikkens heeft een glansgraad van ongeveer 70% en is goed bestand tegen afschrobben.

Hoogglans verf van Sikkens

Hoogglans verf heeft de hoogste glansgraad, namelijk meer dan 85%. De voordelen van deze verf zijn onder andere de bestendigheid tegen vocht en vuil. De oppervlakken zijn hierdoor eenvoudig schoon te houden.

Zijdeglans verf van Sikkens

Zijdeglans verf heeft een glansgraad van ongeveer 30%. Dit zorgt ervoor dat je minder onvolkomenheden in het oppervlak ziet dan bij bijvoorbeeld hoogglans. Ook zorgt dit ervoor dat de verf gemakkelijker aan te brengen is.

Binnenverf
De binnenverf van Sikkens is van hoge kwaliteit. Het heeft een snelle droging en een stralend resultaat. Sikkens is oerhollands en vele professionele schilders gebruiken de Sikkens binnenverven, vanwege de kwaliteit, de kleur en de duurzaamheid van de verf. Je klus blijft in perfecte staat met de verf van Sikkens.

Buitenverf
Door weer en wind heeft hout, steen, kunststof of metaal veel te voorduren. Denk aan warme zomers, koude natte winters. Om buitenmaterialen te beschermen tegen deze weersinvloeden is het belangrijk om hoge kwaliteit buitenverf te gebruiken. Sikkens buitenverf heeft diverse verven voor verschillende doeleinden die allemaal geschikt zijn voor een duurzame klus buiten.