OSB platen kopen bij Praxis

OSB staat voor Oriented Strand Board. Deze platen bestaan uit verschillende soorten houtsnippers die op een vakkundig manier aan elkaar gelijmd zijn en die samen één houten plaat vormen. OSB kan een grote hoeveelheid weerstand aan vandaar dat deze houten platen vaak worden gebruikt als ondergrond voor parketvloeren. De platen zijn makkelijk naast elkaar te leggen en met elkaar te bevestigen. Bij Praxis heb je nu de mogelijkheid om professioneel OBS te kopen en deze te gebruiken tijdens je klussen. De platen zijn te verkrijgen in diverse soorten en maten waardoor je een ruime keuze hebt en je klussen beter kan klaren. OBS kopen bij Praxis is niet alleen goedkoop maar je kunt er ook vanuit gaan dat je de beste kwaliteit krijgt. Bekijk het ruime aanbod nu en ga snel aan de slag.

OSB van Praxis

Met de OBS van Praxis kan je snel beginnen aan je klussen. Je kunt kiezen uit verschillende platen die makkelijk toepasbaar zijn op je klussen. Als je bijvoorbeeld bezig bent met het leggen van een laminaatvloer dan biedt de beste OBS van Praxis je een goede ondergrond. OBS biedt een goede weerstand waardoor je er lang gebruik van kan maken. Daarnaast kan het ook grotere gewichten dragen dan andere houtsoorten. Het stevige OBS is makkelijk te bevestigen door de planken naast elkaar te leggen en aan elkaar te timmeren. Door het gladde oppervlakte van de planken is het ook goed mogelijk om verbindingen te maken met lijm. Alhoewel het OBS van Praxis al op maat is gemaakt, kan het natuurlijk zijn dat de formaten niet toepasbaar zijn voor jouw klussen. Dan kan je de planken op een gemakkelijke manier op maat brengen met een professionele Bahco handzaag Profcut 475mm en bevestigen met Pattex houtlijm PU-Construct 750gr. Kies ook voor professioneel hout en ga voor het beste OBS van Praxis.

OSB bekijken en kopen

OBS is niet bij iedereen bekend. Het kan daarom ook zijn dat je vragen hebt over het product. Hiervoor kan je altijd langskomen bij een van onze filialen waar we je kunnen informeren over de toepassingen van het materiaal en voor welke klussen het geschikt is om te gebruiken. Heb je de keuze al gemaakt, dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om gemakkelijk en snel te bestellen via onze online shop.