Alabastine spuitplamuur grijs 400ml

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
PlamuurAlabastine producten
  • Geschikt voor metaal, hout, polyester, diverse kunststoffen en steen
  • Als grondlaag voor het afspuiten

Toon specificaties
Kleur
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
PlamuurAlabastine producten
Praxis, voor de makers
Achteraf betalen mogelijk
90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze 195+ winkels

Wat zijn de specificaties?

Deze grijze spuitplamuur van Alabastine is een afwerkplamuur voor het egaliseren van krasjes, kleine oneffenheden en plamuurgaatjes bij bijvoorbeeld carrosseriereparaties.

EAN: 8710839229054

Basis
Oplosmiddelhoudend
Inhoud
400 ml
Droogtijd
60 minuten
Kleur
Grijs
Verwerkingstemperatuur
Minimaal 5°C
Overschilderbaar na
1 uur
Gevarenaanduiding
Zeer licht ontvlambaar. Irriterend voor de ogen. Schadelijk voor in het water levende organismen; kan in het aquatisch milieu op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Dampen kunnen slaperigheid en duizeligheid veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Verwijderd houden van ontstekingsbronnen - Niet roken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Gas/rook/damp/spuitnevel niet inademen (toepasselijke term(en) aan te geven door de fabrikant). Aanraking met de ogen en de huid vermijden. Draag geschikte beschermende kleding, handschoenen en een beschermingsmiddel voor de ogen/het gezicht. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Uitsluitend op goed geventileerde plaatsen gebruiken. Voorkom lozing in het milieu. Vraag om speciale instructies/veiligheidskaart. Bij inslikken, mond met water spoelen (alleen als de persoon bij bewustzijn is). Op een goed geventileerde plaats bewaren.
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires