Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Inhoud
 • Kortingsacties
 • Type
1 product

Decor metselzand 25kg
20% korting
Decor metselzand 25kg
Metselzand

  Metselzand kopen bij Praxis

  Metselzand, ook wel scherpzand genoemd, is een rivierzand. De korrel van dit zand is hoekig en dat zorgt voor meer structuur. Daarom is het zand sterker in vergelijking met ander zand. Je kunt metselzand gebruiken voor het metselen, het ophogen van vloeren en als laag onder tegelpaden. Praxis verkoopt ook zilverzand. Dit is een wit, fijnkorrelig en zuivere zandsoort. Het kan gebruikt worden als voegspecie voor tegelwerk. Metselzand en zilverzand kunnen beide ook als bodembedekking in de volière gebruikt worden. Kijk eens naar de aanbiedingen van Praxis en sla nu voordelig metselzand in.

  Waarvoor metselzand

  Metselzand kan worden gebruikt voor het aanleggen van een zandbed voor een bestrating. Het gebruik van metselzand draagt bij aan een goede waterafvoer en vermindert de kans op witte uitslag (kalkbloei) op de stenen. Metselzand kan ook gebruikt worden in combinatie met water als metselspecie. Je gebruikt metselspecie voor het metselen van stenen. Alles wat je nodig hebt voor je bestrating koop je voordelig bij Praxis, van bescherming van knieën met kniebeschermers, tot meetgereedschap, elektrisch gereedschap en hamers. Ook je tuintegels of grind koop je zeer gunstig geprijsd bij Praxis.

  Voordelig bouwen met Praxis

  Bij Praxis koop je voordelig alle soorten bouwstoffen die je nodig hebt voor bestrating of om te bouwen. Maak het jezelf makkelijk en bestel je bouwmaterialen gewoon vanuit huis. Maak een lijst van alles wat je nodig hebt en bestel alles in een keer. Wij leveren alle producten bij jou aan huis af, zodat je meteen alles bij de hand hebt om met je klus aan de slag te gaan. Heb je een vraag over welke soort zand je het beste kunt gebruiken? Je kunt nu heel eenvoudig online om advies vragen, of kom eens langs bij een bouwmarkt van Praxis en laat je adviseren door een van onze medewerkers. Wij helpen je graag met het maken van de beste keuze en vertellen je hoe je het product het beste gebruikt.