image_1

Bison siliconenkit super silicone sanitair wit 300ml

 • Na 2 uur belastbaar met water
 • Ongevoelig voor schimmel
 • Makkelijk verwerkbaar
 • 100% kleurvast

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving

Kies voor een waterbestendig siliconenkit met Bison Super Silicone Sanitair. De kit is ideaal voor het afdichten van voegen, naden en kieren in badkamers, keukens, toiletten en douches en binnen 2 uur met water belastbaar. Geschikt om te gebruiken bij voegen tussen wandtegels en badkuipen, douchecabines, wastafels, aanrecht, gootstenen en tussen betegelde wanden. De witte siliconenkit hecht op blank glas, keramiek, geglazuurde tegels, emaille, metalen, hout en diverse kunststoffen. Ga je aan de slag met acryl baden, douchebakken of kunststof douchewanden? Kies dan voor Bison siliconenkit voor Acrylbaden.

Zorg dat de ondergrond goed droog, schoon en stof-, roest-, verf- en vetvrij is. Behandel kunststof met Bison Silicon primer en ruw deze licht op. Snijd aan de bovenzijde van het schroefdraad met een scherp mes de koker open. Draai de spuitmond op de kit en snijd deze op de gewenste opening schuin af. Zorg voor een voegbreedte van 6-12mm en breng de kit aan met een kitpistool en zorg voor een gelijkmatige verdeling van de kit. Zorg dat de kit binnen 10 minuten met een vochtig plamuurmes of vinger wordt gladgestreken.

EAN: 8710439125084

Specificaties
 • Algemeen
  Type kit
  Voegkit
 • Technische kenmerken
  Schimmelwerend
  Ja
  Zuurvrij
  Nee
  Elastisch
  Ja
  Niveau van waterbestendigheid
  Waterbestendig
  Vochtwerend
  Nee
  UV-bestendig
  Ja
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Wit
  Kleur
  Wit
  Werking
  Beschermend
 • Gebruiksgemak
  Flexibel
  Ja
  Overschilderbaar
  Nee
Gevarenaanduiding
Bevat 4,5-dichloor-2-octyl-2H-isothiazool-3-on. Kan een allergische reactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Voorkom lozing in het milieu. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven