image_1

Bison universele epoxylijm Kombi Metaal 24ml

 • IJzersterk
 • Inclusief mengbakje en spatel

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
Zorg voor een ijzersterke verbinding met Bison Kombi metaal epoxylijm. Gebruik de 2 componenten lijm voor reparaties onder extreme omstandigheden van metalen voorwerpen. Ideaal voor het repareren van gereedschap, auto-onderdelen, metalen tuinhekken, of kleine gaatjes in een radiator.

Zorg dat de te lijmen materialen droog, schoon, stof- en vetvrij zijn. Ontvet de delen met aceton en ruw gladde materialen op met schuurpapier. Druk een gelijke hoeveelheid van beide componenten in het mengbakje en meng deze met de spatel. Breng het mengsel binnen 45 minuten dun aan op één van beide materialen. Voeg de materialen samen en houd deze 10 uur op hun plaats. Let op dat de delen niet verschuiven voordat de lijm is uitgehard. Maak de spuitmond na gebruik goed schoon met een doekje en plaats de dop uit het handvat op de dubbelspuit.

EAN: 8710439057897

Specificaties
 • Algemeen
  Type lijm
  Universeel
 • Technische kenmerken
  Maximale verwerkingstemperatuur
  35 °C
  Maximale temperatuurbestendigheid
  0 °C
  Minimale Verwerkingstemperatuur
  5 °C
  Materiaal van doeloppervlak
  Metaal
  Niveau van waterbestendigheid
  Waterbestendig
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Grijs
  Kleur
  Grijs
  Vorm
  Buis
 • Toepassing
  Toepassing
  Metaal
 • Gebruiksgemak
  Flexibel
  Nee
GHS07GHS09
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bevat epoxyverbindingen. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven