Bison super acrylaat schilderskit wit 300ml

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Kit & lijmenBison producten
  • Geen scheurtjes
  • Makkelijk verwerkbaar
  • Direct overschilderbaar

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Kit & lijmenBison producten

Wat zijn de specificaties?

Wil je nog even netjes de kozijnen netjes afwerken voor je gaat schilderen? Kies dan voor Bison Super Acrylaat Schilderskit. De schilderskit is direct overschilderbaar en voorkomt scheurtjes of verkleuring van de verf. Geschikt voor voegen, naden en kieren bij plafond- en wand aansluitingen, deur- en raamkozijnen, vensterbanken, muren onderling, prefab-elementen, trappen, plinten, gipsplaten en doorvoerleidingen. De schilderskit is ook geschikt voor het afdichten van scheuren en barsten in muren. Hecht op baksteen, (gas)beton, metselwerk, pleisterwerk, hout, glas, keramische tegels, metalen en hard-PVC. Hecht niet op bitumen, PE, PP, P.T.F.E. en siliconen.

Zorg dat de ondergrond goed droog, schoon en stof-, roest- en vetvrij is. Ga je met een poreuze (zuigende) ondergrond aan de slag? Bedek deze dan met een verdunde acryloplossing voor een betere hechting. Plak de randen af met schilderstape en zorg voor een voeg van 6-12 mm. Snijd aan de bovenzijde van het schroefdraad met een scherp mes de koker open. Draai de spuitmond op de kit en snijd deze op de gewenste opening schuin af. Breng de kit aan met een kitpistool en zorg voor een gelijkmatige verdeling van de kit. Zorg dat de kit binnen 15 minuten met een vochtig plamuurmes of vinger wordt gladgestreken.

EAN: 8710439219950

Vochtwerend
Nee
Overschilderbaar
Ja
Elastisch
Ja
Kleurfamilie
Wit
Kleur
Wit
Flexibel
Ja
UV-bestendig
Ja
Gevarenaanduiding
Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar. Bevat mengsel van: 5-chloor-2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 247-500-7] en 2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 220-239-6] (3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken.
Gemakkelijk thuisbezorgd

Anderen kochten ook