image_1

Bison super acrylaat schilderskit wit 300ml

 • Geen scheurtjes
 • Makkelijk verwerkbaar
 • Direct overschilderbaar

Toon specificaties

8,

49

per l 28,30

Productomschrijving
Wil je nog even netjes de kozijnen netjes afwerken voor je gaat schilderen? Kies dan voor Bison Super Acrylaat Schilderskit. De schilderskit is direct overschilderbaar en voorkomt scheurtjes of verkleuring van de verf. Geschikt voor voegen, naden en kieren bij plafond- en wand aansluitingen, deur- en raamkozijnen, vensterbanken, muren onderling, prefab-elementen, trappen, plinten, gipsplaten en doorvoerleidingen. De schilderskit is ook geschikt voor het afdichten van scheuren en barsten in muren. Hecht op baksteen, (gas)beton, metselwerk, pleisterwerk, hout, glas, keramische tegels, metalen en hard-PVC. Hecht niet op bitumen, PE, PP, P.T.F.E. en siliconen.

Zorg dat de ondergrond goed droog, schoon en stof-, roest- en vetvrij is. Ga je met een poreuze (zuigende) ondergrond aan de slag? Bedek deze dan met een verdunde acryloplossing voor een betere hechting. Plak de randen af met schilderstape en zorg voor een voeg van 6-12 mm. Snijd aan de bovenzijde van het schroefdraad met een scherp mes de koker open. Draai de spuitmond op de kit en snijd deze op de gewenste opening schuin af. Breng de kit aan met een kitpistool en zorg voor een gelijkmatige verdeling van de kit. Zorg dat de kit binnen 15 minuten met een vochtig plamuurmes of vinger wordt gladgestreken.

EAN: 8710439219950

Specificaties
 • Algemeen

  Type kit

  Voegkit
 • Technische kenmerken

  Schimmelwerend

  Nee

  Zuurvrij

  Nee

  Elastisch

  Ja

  Vochtwerend

  Nee

  UV-bestendig

  i

  Ja
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Wit

  Kleur

  Wit

  Werking

  Beschermend
Gevarenaanduiding
Bevat mengsel van: 5-chloor-2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 247-500-7] en 2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 220-239-6] (3:1), 1,2-benzisothiazool-3(2H)-on. Kan een allergische reactie veroorzaken. Let op! Bij gebruik kunnen gevaarlijke inhaleerbare stofdeeltjes worden gevormd. Stof niet inademen.

Alternatieven