Bison montagelijm Poly Max High Tack Express Wit 425g

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Kit & lijmenBison producten
  • Binnen 30 minuten vervoerbaar en licht belastbaar
  • Witte kit
  • UV- water- en weerbestendig

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Kit & lijmenBison producten
Praxis, voor de makers
Achteraf betalen mogelijk
90 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Ga voor een ijzersterke verbinding met Bison Poly Max High Tack Express. De witte universele montagelijm en afdichtingskit is geschikt voor het verlijmen van glas, steen, natuursteen, beton, pleisterwerk, vele kunststoffen, hout, spaanplaat, ijzer, aluminium, zink, staal, RVS en andere metalen, keramische tegels en kurk. Ook ideaal voor het monteren of afdichten van plinten, drempels, isolatiemateriaal, kozijnen of traptreden. De kit is ideaal voor materialen die snel vast moeten zitten.

Zorg dat de te lijmen materialen stevig, droog, schoon, stof- en vetvrij zijn. Het gebruik van een primer is niet nodig en de ondergrond mag licht vochtig zijn. Snijd de koker boven de schroefdraad af met een scherp mes. Bevestig de spuitmond en snijd deze af op de gewenste diameter.
Wil je gaan lijmen of monteren? Breng de kit met behulp van een kitpistool aan in strepen of dotten om de 10-40 cm en neem altijd de hoekjes en randen mee. Bevestig de materialen binnen 10 minuten en druk deze stevig aan. Klem of fixeer de materialen 4 uur. De verbinden is handvast na 30 minuten, voldoende sterk voor vervoer of lichte belasting.
Ga je afdichten? Breng de kit gelijkmatig tot op de bodem van de voeg aan en strijk deze binnen 10 minuten glad af met een plamuurmes, kitstrijker of met je vinger.

EAN: 8710439101927

Flexibel
Ja
Minimale Verwerkingstemperatuur
5 °C
Toepassing
Universeel
Niveau van waterbestendigheid
Waterbestendig
Kleurfamilie
Wit
Maximale temperatuurbestendigheid
100 °C
Kleur
Wit
UV-bestendig
Ja
Materiaal van doeloppervlak
Alle oppervlaktes
Maximale verwerkingstemperatuur
40 °C
Gevarenaanduiding
Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar. Bevat 2-octyl-2H-isothiazool-3-on. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Gemakkelijk thuisbezorgd

Anderen kochten ook