image_1
image_1image_2

Bison kit transparant 50ml

 • Glashelder
 • Direct vast
 • Verkleurt niet
 • Universeel
 • Vocht- en vorstbestendig

Toon specificaties

4,

49

per l 89,80

30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
Bison Kit transparant is een super sterke, glasheldere en universele glaslijm. Gebruik de lijm voor het glashelder verlijmen van materialen zoals plexiglas, perspex, polycarbonaat. De contactlijm is ook geschikt voor (kunst)leer, vinyl, zacht pvc, kurk, canvas, textiel en vele harde en zachte kunststoffen zoals PVC, ABS en polystyreen.

Zorg dat de te lijmen materialen droog, schoon en stof- en vetvrij en goed passend zijn. Breng de lijm op beide zijden dun en gelijkmatig aan met een fijngetande lijmkam. Laat de lijm 10 tot 25 minuten drogen en voeg de delen samen zodra de lijm geen draden meer trekt. Rol, klop of pers de materialen stevig aan.

EAN: 8710439009018

Specificaties
 • Algemeen

  Type lijm

  Contactlijm
 • Technische kenmerken

  Maximale verwerkingstemperatuur

  35 °C

  Maximale temperatuurbestendigheid

  0 °C

  Minimale Verwerkingstemperatuur

  10 °C

  Niveau van waterbestendigheid

  Niet waterbestendig
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Transparant

  Kleur

  Transparant

  Vorm

  Buis
GHS02GHS07
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. In geval van brand: blussen met waternevel, alcoholbestendig schuim, bluspoeder, kooldioxide. Op een goed geventileerde plaats bewaren. In goed gesloten verpakking bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven