Bison acrylaatkit universeel wit 300ml

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Kit & lijmenBison producten
  • Overschilderbaar
  • Vochtbestendig
  • Binnen en buiten toepasbaar
  • Uitstekende hechting

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Kit & lijmenBison producten
Praxis, voor de makers
Achteraf betalen mogelijk
90 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Zorg voor een nette afwerking met Bison acrylaatkit. De universele witte kit is geschikt voor het afdichten van voegen, naden en kieren. Bijvoorbeeld bij je deur- en raamkozijnen, plafonds of bij scheuren en barsten in binnenmuren. De acrylaatkit is geschikt om te gebruiken op baksteen, beton, hout, glas, keramische tegels, metaal en hard PVC. De kit zal niet hechten op bitumen, PP, PE, P.T.F.E. en siliconen. Wil je beglazing afdichten? Kies dan voor de Bison beglazingskit.

Zorg dat de ondergrond goed droog, schoon, stof-, roest- en vetvrij is. Ga je met een poreuze (zuigende) ondergrond aan de slag? Behandel deze eerst met een verdunde acryloplossing zodat de kit beter hecht. Plak de randen van de voeg af met schilderstape en zorg voor een minimale voegbreedte van 6mm. Snijd aan de bovenzijde van het schroefdraad met een scherp mes de koker open. Draai de spuitmond op de kit en snijd deze op de gewenste opening schuin af. Breng de kit aan met een kitpistool en zorg voor een gelijkmatige verdeling van de kit. Zorg dat de kit binnen 5 minuten met een vochtig plamuurmes of vinger wordt gladgestreken.

EAN: 8710439006987

Vochtwerend
Ja
Overschilderbaar
Ja
Elastisch
Nee
Kleurfamilie
Wit
Kleur
Wit
Flexibel
Nee
UV-bestendig
Ja
Gevarenaanduiding
Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar. Bevat mengsel van: 5-chloor-2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 247-500-7] en 2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 220-239-6] (3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken.
Gemakkelijk thuisbezorgd

Anderen kochten ook