Karcher stoomreiniger SC 2 EASYFIX

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
StoomreinigersKärcher producten
 • Opberging voor toebehoren en parkeerpositie
 • EasyFix vloerreinigingsset
 • Kinderbeveiliging op de stoomsproeier

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
StoomreinigersKärcher producten
Productomschrijving

Het instapmodel SC 2 EasyFix is een eenvoudig en intuïtief bedienbare stoomreiniger met een stoomregeling die in 2 niveaus kan worden aangepast aan het oppervlak en de mate van vervuiling. Een praktische opbergruimte voor accessoires op het apparaat en de parkeerstand voor het vloermondstuk zijn andere handige details die het reinigen met stoom comfortabeler maken. Het vloermondstuk EasyFix met flexibel scharnier ondersteunt ergonomisch werken en maakt dankzij de lamellentechnologie perfect schoon.

Met het handige klittenbandsysteem zet je de vloerdoeken van microvezel snel en eenvoudig vast op de vloermond en haal je ze er ook weer af zonder in contact te komen met het vuil. De stoomreiniger SC 2 Easy Fix reinigt zonder chemische producten alles en overal in huis. Bij een grondige reiniging wordt 99,99% van alle huishoudelijke bacteriën van harde oppervlakken in huis verwijderd. Door deskundig gebruik van de uitgebreide accessoires worden tegels, kookplaten, dampkappen en zelfs de kleinste kieren hygiënisch schoon. Zelfs hardnekkig vuil wordt volledig verwijderd.

EAN: 4054278312491

Specificaties
 • Algemeen
  Garantie
  2 jaar
 • Technische kenmerken
  Capaciteit reservoir vloeistof
  1 l
  catspec_warm_up_time
  7 min
  Lengte snoer/kabel
  4 m
  Maximale druk (in bar)
  3.2 bar
  Stoomtemperatuur
  105 °C
  Vermogen
  1500 W
 • Gebruiksgemak
  Met regelbare stoomkracht
  Ja
 • Accessoires
  Accessoires bijgeleverd
  Veiligheidsventiel, Geïntegreerde vultrechter, Vloerreinigingsset, Handsproeier, Puntstraalsproeier, Ronde borstel, Microvezeldoek, Stoomslang met pistool
Gemakkelijk thuisbezorgd

Alternatieven