Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Zoef Robot Robotstofzuiger Willem met afzuigunit met accessoire set
Zoef Robot Robotstofzuiger Willem met afzuigunit met accessoire set 2
Zoef Robot Robotstofzuiger Willem met afzuigunit met accessoire set 3
Zoef Robot Robotstofzuiger Willem met afzuigunit met accessoire set 4
Exclusief online

Zoef Robot Robotstofzuiger Willem met afzuigunit met accessoire set

 • Laser en slimme navigatie
 • Automatische vuilafvoer unit
 • Met dweilsysteem
 • Grondige schoonmaak, zelfs de hoekjes
 • Eenvoudig te bedienen met App, op robot of afstandsbediening

Toon specificaties

471,

95

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

RobotstofzuigerZoef Robot producten

Productomschrijving

De meest geavanceerde robotstofzuiger voor thuis.

Willem vertegenwoordigt het toppunt van geavanceerde robotstofzuigers in zijn klasse. Met zijn automatische vuilafvoer leegt de robot zichzelf na elke schoonmaakronde, terwijl de intelligente laser- en app-functionaliteiten je in staat stellen de robot nauwkeurig te besturen zoals nooit tevoren. Dit betekent dat je tot wel 60 dagen lang geen aandacht hoeft te besteden aan de robot, terwijl zowel je handen als je huis schoon blijven. Lees verder om nog meer functies van onze Willem te zien!

Automatische vuilafvoer unit

De robotstofzuiger wordt compleet geleverd met zowel een automatisch leegsysteem als een dweilsysteem. Na elke schoonmaakbeurt leegt Willem automatisch zijn inhoud, waarbij stof en vuil worden opgevangen in de stofzak van de vuilafvoerunit, tevens fungerend als oplaadstation. De afgesloten stofzakken zijn in staat om 99% van alle pollen en schimmels vast te houden. Hierdoor hoef je tot wel 60 dagen lang niet naar de robot om te kijken. Het vervangen van de stofzak is moeiteloos dankzij het easy-pull systeem, dat de stofzak direct afsluit bij verwijdering. Het installeren van een nieuwe stofzak is eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

 

Laser en slimme navigatie

De Lidar® sensor is een revolutionaire ontwikkeling in de robotmarkt. Dankzij deze laser maakt Willem een kaart van het gebied wanneer er een nieuwe schoonmaakbeurt wordt gestart. Nadat dezelfde ruimte is schoongemaakt, maakt de robot een kaart van het gereinigde gebied, inclusief obstakels. Zo krijg je een plattegrond van jouw huis en kan je deze naar wens aanpassen in de Zoef Robot Smart App. Dit maakt het mogelijk om kamers naar wens samen te voegen, te splitsen en te labelen. Daarna kun je zelfs een planning instellen zodat de robot bepaalde kamers op bepaalde dagen op bepaalde tijden schoonmaakt, of een hele verdieping van je huis op de door jouw uitgekozen dagen. Tevens kan je tot op de paar centimeter nauwkeurig verboden gebieden instellen en virtuele muren instellen om bepaalde ruimtes of gedeeltes te vermijden. Zo kan je de robot aan het werk zetten én tevens real-time volgen in de app. Zo weet je precies waar jouw Willem zich bevind en welke route hij afgelegd heeft terwijl jij de boodschappen doet of aan het werk bent.

 

Dweilsysteem

Willem komt standaard met een gratis dweilsysteem. Deze plaats je eenvoudig door hem te verwisselen met de standaard stofbak. Het dweilsysteem vul je met warm water en een scheutje allesreiniger of schoonmaakazijn. De robot detecteert automatisch het dweilsysteem en zal bij start tegelijkertijd stofzuigen én dweilen. Heb je in huis ook vloerkleden of deurmatten? Via de app met slimme navigatie, kan je eenvoudig gebieden aangeven waar de robot niet mag stofzuigen of dweilen. Tot op enkele centimeters nauwkeurig!

 

Grondige schoonmaak, zelfs de hoekjes

Dankzij de twee zijborstels en geavanceerde sensoren slaat Willem geen centimeter over. Hij vind zijn weg strak langs de plinten en benaderd 45 graden hoeken tot de laatste 1,5 tot 2cm nauwkeurig. Willem is in te stellen in verschillende zuigstanden, van ultra stil tot maximaal. Met een maximale zuigkracht van 4500PA is Willem de sterkste robotstofzuiger in de markt. Daarnaast kun je onderscheid maken tussen ruimtes mét en zonder tapijt. Via de slimme navigatie kan je verschillende zuigkrachten toewijzen aan bepaalde gedeelten, bijvoorbeeld waar tapijt ligt waar mogelijk een hogere zuigkracht benodigd is. Willem is geschikt voor tapijt tot zo'n 1,5 centimeter. Is jouw tapijt hoger dan dat? Dan adviseren wij om het tapijt als 'verboden gebied' te markeren in de app.  

 

Kinderlijk eenvoudig

Indien je de Zoef Robot Smart App liever niet gebruikt om Willem te bedienen, bieden we een alternatieve bedieningsmethode die het gebruiksgemak voor diverse doelgroepen bevordert. Willem is namelijk te besturen met de bijgeleverde afstandsbediening of eenvoudig met een druk op de knop op het apparaat zelf. Met deze bedieningsmogelijkheden kan de robot gestart worden voor een volledige schoonmaak van de ruimte, waarna hij automatisch terugkeert naar het oplaadstation. Bovendien is het via de afstandsbediening mogelijk om Willem in te stellen voor gebruik op een specifieke tijd die jou het beste uitkomt.

Wat zit er in de doos:

1 Zoef Robot 'Willem' robotstofzuiger
1 Oplaadstation met automatische vuilafvoer
1 Gratis dweilsysteem
1 Extra HEPA filter
1 Zoef Robot onderhoudsgereedschap
1 Handleiding
1 Afstandsbediening
2 Dweildoeken
2 Extra zijborstels
3 Stofzakken voor het oplaadstation (2,8L)

1 Accessoire set:

 • HEPA filter Willem
 • Zij-borstels Willem (set van 2)
 • Hoofdborstel Willem
 • Stofzuigerzak Willem

 

EAN:
 • 8720254804781

Specificaties

 • Algemeen
  Type stofzuiger
  Robot
 • Technische kenmerken
  Indicatie stofzak/-filter vol
  Hoogte
  10 cm
  Breedte
  33 cm
  Met HEPA-filter
  Diepte
  33 cm
 • Gebruiksgemak
  Is accu/batterij oplaadbaar
  Indicatie functioneert met accu/batterij
  Indicatie bruikbaar zonder opvangzak

Alternatieven

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten