Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
50%
korting
WOOOD Megan Bankje - Polyester - Multikleur - 73x110x72
WOOOD Megan Bankje - Polyester - Multikleur - 73x110x72 2
WOOOD Megan Bankje - Polyester - Multikleur - 73x110x72 3
WOOOD Megan Bankje - Polyester - Multikleur - 73x110x72 4
WOOOD Megan Bankje - Polyester - Multikleur - 73x110x72 5
WOOOD Megan Bankje - Polyester - Multikleur - 73x110x72 6
Exclusief online

WOOOD Megan Bankje - Polyester - Multikleur - 73x110x72

  • Comfort en ontspanning
  • Basiselement voor de woonkamer
  • Modern en trendy

Toon specificaties

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

BankenWOOOD producten

Productomschrijving

Slank, subtiel en vriendelijk gevormd. Het Megan 2-zits bankje, uit de WOOOD collectie, heeft zacht afgeronde hoeken welke in combinatie met de comfortabele bekleding ervoor zorgen dat Megan een ware blikvanger is in ieder interieur! De hoge, houten poten geven het design lucht, waardoor het bankje zich in elke woonruimte gemakkelijk voegt!

Artikelkenmerken
  • Opvallend subtiel door de vriendelijke vormen
  • Luxueus hoog zitcomfort
  • Bekleed met een printed velvet (100% polyester)
  • H 73 cm x B 110 cm x D 72 cm
  • Materiaal

    Megan is opgebouwd uit een combinatie van FSC-gecertificeerd hardhout en MDF. De zitting is gevuld met een VP35 schuim en de rugleuning bevat een VP21 schuim, wat zorgt voor een stevig, ondersteunend zitcomfort. De foam zitting wordt in vorm gehouden door sterke elastieken banden. De poten zijn gemaakt van berkenhout. Megan is bekleed met een lichtglanzende printed velvet. Deze Jalit fluwelen stof heeft naast een waanzinnige print ook een luxe uitstraling. De stof voelt fijn aan en heeft een mooie lichte glans. De Jalit printed velvet bestaat uit 100% polyester en heeft een volle en zware kwaliteit. Het materiaal is daarom geschikt voor intensief gebruik (Martindale 100.000). Naast het stijlvolle design blijft de printed velvet stof lang mooi.

    Onderhoud

    Kleine vlekken kunnen gemakkelijk deppend met een absorberende doek worden verwijderd. Grotere vlekken kunnen met een mild schoonmaakmiddel en een microvezel doekje prima verwijderd worden. Gebruik eventueel een föhn om de vlek versneld te drogen. Houd daarbij wel genoeg afstand zodat de stof niet verbrandt. Daarna kan de stof geborsteld worden met een fluweel borstel. Deze borstel is erg goed voor wekelijks onderhoud. Impregneren wordt voor onze velvets en teddy-stoffen ten zeerste afgeraden.

    Levering

    Het artikel wordt in één pakket geleverd. De poten zijn eenvoudig te monteren aan de hand van de bijgeleverde montage-instructie. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde van de poten. Het Megan bankje is enkel geschikt voor binnenshuis gebruik.

    WOOOD

    Het Nederlandse merk WOOOD staat bekend om zijn stoere en eigentijdse meubels en woonaccessoires. Hou jij van een robuuste, moderne en strakke uitstraling? Dan is WOOOD jouw merk. WOOOD kiest neutrale kleuren zoals zwart, grijs, wit en onbehandeld hout, waardoor de items passen bij elk interieur, of je nu een landelijke of moderne smaak hebt. WOOOD is specialist op het gebied van houten meubelen, maar heeft daarnaast ook stoere en moderne gestoffeerde en metalen meubelen. Door de stoere meubels te combineren met zachte stoffen creëer je jouw eigen stijl.

    EAN:
    • 8714713169139

    Specificaties

    • Technische kenmerken
      Hoogte
      73 cm
      Breedte
      110 cm
      Diepte
      72 cm

    Alternatieven

    Voor de Makers

    • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

    • Gratis retourneren

    • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

    Hulp nodig?

    Andere vraag?

    Praxis winkels

    Vind een winkel bij jou in de buurt

    Volg Praxis

    Makkelijk betalen

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    © 2024 -

    Praxis

    Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten