20% korting
image_1
image_1image_2image_3image_4

Sencys torenventilator 40W

 • Met draaifunctie
 • Met 3 ventilatorstanden
 • Met timer

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
Met de kolomventilator van Sencys kan je diverse binnenruimtes koel houden tijdens warme zomerdagen. De ventilator met een vermogen van 40 W is uitgerust met 3 verschillende snelheden: een natuurlijke windsimulatiemodus, een enkelvoudige modus en een normale modus. Het toestel heeft een timer die programmeerbaar is voor 7 uur en een geheugenfunctie voor automatische uitschakeling.

De display schakelt automatisch uit na 60 seconden zonder activiteit, wat energie bespaart en nachtelijke beeldstoringen voorkomt. De mogelijkheid van touchbediening vanop afstand is ook handig. De werking van de interne oscillatiefunctie met een brede hoek van 60° is betrouwbaarder en veiliger dan die van een aantal andere ventilatoren.

Dankzij een nieuw ontwerp van de ventilatiekanalen wordt het geluid beperkt, waardoor deze ventilator aanzienlijk stiller is dan andere modellen (50-58 dB). De slanke 110 cm hoge vorm neemt niet veel plaats in beslag en is ideaal voor op kantoor, op een nachtkastje of in andere kleine ruimtes.

EAN: 5414628084468

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Diepte
  32.5 cm
  Breedte
  32.5 cm
  Hoogte
  110 cm
  Met verwarming
  Nee
  Exclusief bladen
  Nee
  Met omvalbeveiliging
  Ja
 • Gebruiksgemak
  Met afstandsbedieining
  Ja

Alternatieven