Sencys torenventilator 40W

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
TorenventilatorenSencys producten
 • Met draaifunctie
 • Met 3 ventilatorstanden
 • Met timer

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
TorenventilatorenSencys producten
+ 45.000 producten online
Gratis verzending vanaf 50,-
Haal bestelling na één uur op
Meer klusvoordeel met Praxis Plus!
Productomschrijving

Met de kolomventilator van Sencys kan je diverse binnenruimtes koel houden tijdens warme zomerdagen. De ventilator met een vermogen van 40 W is uitgerust met 3 verschillende snelheden: een natuurlijke windsimulatiemodus, een enkelvoudige modus en een normale modus. Het toestel heeft een timer die programmeerbaar is voor 7 uur en een geheugenfunctie voor automatische uitschakeling.

De display schakelt automatisch uit na 60 seconden zonder activiteit, wat energie bespaart en nachtelijke beeldstoringen voorkomt. De mogelijkheid van touchbediening vanop afstand is ook handig. De werking van de interne oscillatiefunctie met een brede hoek van 60° is betrouwbaarder en veiliger dan die van een aantal andere ventilatoren.

Dankzij een nieuw ontwerp van de ventilatiekanalen wordt het geluid beperkt, waardoor deze ventilator aanzienlijk stiller is dan andere modellen (50-58 dB). De slanke 110 cm hoge vorm neemt niet veel plaats in beslag en is ideaal voor op kantoor, op een nachtkastje of in andere kleine ruimtes.

EAN: 5414628084468

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Diepte
  32.5 cm
  Breedte
  32.5 cm
  Hoogte
  110 cm
  Met verwarming
  Nee
  Exclusief bladen
  Nee
  Met omvalbeveiliging
  Ja
 • Gebruiksgemak
  Met afstandsbedieining
  Ja

Alternatieven