1. Terug naar Home
 2. Terug naar Badkamer, Keuken & Wonen
 3. Terug naar Luchtbehandeling
 4. Terug naar Luchtafvoer

Luchtafvoer

Filteren

Sorteren op:

  Categorieën

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Bevestiging/aanbreng methode

  Bezorg- en ophaalopties

  Binnen/buitengebruik
  i

  Materiaal

  Kleurfamilie

  Vorm

  Waterbestendigheid
  i

  Kortingsacties

  Toepassing

  Beoogd gebruik

  Hoogte (cm)

  Kleur

  Energiebron

  Geluidsdrukniveau

  Geschikt voor grootte ruimte

  Geschikt voor vochtige ruimtes

  Maximale elektrische vermogen

  Met ingebouwde timer

  Serie
  i

  IP-beschermingsklasse

  Methode van plaatsen

251 producten
Sorteren op:

Sencys vlakkanaal 110x55mm Verloop Knie Ø100mm kunststof

Sencys vlakkanaal 110x55mm Verloop Knie Ø100mm kunststof

Ventilatiebuizen

15% KEUZEKORTING

9,

79

8,

32
Renson flexibele buis Semidec aluminium 1500mm Ø110mm

30%

korting

Renson flexibele buis Semidec aluminium 1500mm Ø110mm

Ventilatiebuizen

18,

49

12,

94
Baseline Flexbuis PVC wit Ø125mm 150cm

Baseline Flexbuis PVC wit Ø125mm 150cm

Ventilatiebuizen

Vaste lage prijs

12,

49

Luchtafvoer kopen bij Praxis

Iedereen weet dat het erg belangrijk is om een woning of een gebouw op de juiste manier te ventileren. Daarnaast is het ook voor ruimtes zoals een badkamer en een keuken belangrijk dat stoom maar ook vette lucht op de juiste manier wordt afgevoerd. Dit kan je vanaf nu doen met de beste luchtafvoer van Praxis. Deze goedkope luchtafvoer zorgt ervoor dat de lucht die je liever niet binnenshuis wilt hebben zoals stoom en de vette lucht die vrijkomt tijdens het koken op de juiste manier naar buiten wordt afgevoerd. In sommige gevallen is het openzetten van een raam niet voldoende om van deze lucht af te komen. Bekijk het assortiment luchtafvoer nu bij Praxis en maak snel je keuze zodat je weer lekker kan gaan genieten van een heerlijk warm bad of lekker kokkerellen in de keuken.

De luchtafvoer van Praxis

Met de beste luchtafvoer van Praxis zorg je ervoor dat je woning wordt ontdaan van die vervelende stoomlucht of de kooklucht die vrijkomt in de keuken tijdens het koken. Het vervelende aan deze beiden luchten kan zijn dat het zorgt voor condens op de ramen waardoor je niet meer naar buiten kan kijken. Daarnaast zal je het ook merken tijdens het ademen dat het wat moeizamer gaat dan wanneer de kamer is voorzien van frisse lucht. Het assortiment goedkope luchtafvoer van Praxis bestaat uit verschillende soorten luchtkappen, luchtventielen en luchtroosters. Daarnaast kan je ook diverse bevestigingsmaterialen kopen. Omdat je op een hoogte moet gaan werken is het belangrijk dat je dit op een veilige manier doet bijvoorbeeld met de Altrex huishoudtrap Double Decker 6-treeds. Zorg daarnaast voor een goede bevestiging van de luchtafvoer met Sencys nylon plug met schroef OB37 8 x 40mm 10 stuks. Ga voor een heerlijke frisse lucht tijdens het koken of in de badkamer met de beste luchtafvoer van Praxis.

Luchtafvoer aanschaffen

De luchtafvoer is makkelijk te kopen via onze webshop. Wil je profiteren van passend advies, dan kan je natuurlijk altijd langskomen in een van onze winkels. Hier kunnen onze ervaren medewerkers je uitstekend van dienst zijn met het geven van advies over de luchtafvoer, luchtzuiveraars, airco'sluchtontvochtigers en luchtbevochtigers. Samen met jou gaan we graag voor een frisse lucht in de keuken en in de badkamer met onze beste luchtafvoer.