Grohe kokendwaterkraan Red Duo chroom en M-size boiler

26% korting
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
KeukenkranenGrohe producten
 • Met kokendwaterfunctie
 • Met ChildLock kinderbeveiliging
 • Waterbesparend
 • Energie-efficiëntieklasse A

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
KeukenkranenGrohe producten
Productomschrijving

Kokend water zonder wachttijd! De Grohe Red Duo kokendwaterkraan in de kleur chroom levert direct kokend heet water met één druk op de knop. Plaats de boiler in het aanrechtkastje, bevestig de kraan en bespaar direct water én energie.

De kraan is voorzien van kinderbeveiliging in de vorm van touch knoppen aan de linkerkant. Houd de lock-knop een seconde lang ingedrukt. Na het knipperen van het lampje, houd je de onderste knop ingedrukt totdat je genoeg water hebt. Zodra je de knop loslaat, stopt het water met stromen. Voor het vullen van een grote pan is er een handige panvul functie: druk twee keer op de lock-knop en druk eenmaal op de onderste knop. Nu komt er 60 seconden lang (drie liter) kokend heet water uit de kraan. Met de greep aan de rechterkant beheer je het koude en warme water.

Boiler
De titanium boiler plaats je in het keukenkastje en levert je direct kokend heet water. Omdat de binnenkant van titanium is gemaakt, krijgt het water geen metaalsmaak. Dit maakt de boiler bestand tegen extreme temperatuurwisselingen en corrosie en zorgt voor een lange levensduur.

Verbruik
De boiler is uitstekend geïsoleerd, wat zorgt voor een laag verbruik. De GROHE Red boiler heeft dan ook een energie A-label. Ter vergelijking: met een waterkoker van 2000 W kost het 4,36 cent om 1 liter water te koken. Met de Grohe Red van 2100 W kost dit maar 3,85 cent. Wanneer je op vakantie gaat, zet je de boiler op de Holiday Modus. Het water wordt in deze modus verwarmd tot 60 graden, waardoor er dan maar 12 Watt per dag wordt verbruikt.

M-Size boiler (Compact)
De M-size boiler heeft een inhoud van 4 liter en geeft 3 liter kokend water. De boiler is compact en past onder iedere normale wasbak.

L-Size boiler
De L-size boiler heeft een inhoud van 7 liter en geeft 5,5 liter kokend water. Daarnaast geeft deze kraan onbeperkt koud en warm water. In de mengkraan zitten separate binnenwaterwegen voor het normale water en het kokend hete water.

EAN: 4005176519734

Specificaties
 • Algemeen
  Belgaqua keurmerk
  Nee
  Garantie
  2 jaar
  KIWA keurmerk
  Nee
  Serie
  Red Duo Compact
 • Technische kenmerken
  Anti-kalk
  Nee
  Diameter aansluitingen
  1 mm
  Keramische schijven
  Ja
  Met beluchter
  Ja
  Met Cool Touch
  Ja
  Met LED-verlichting
  Nee
  Met perlator
  Nee
  Met plug
  Nee
  Met temperatuurbegrenzer
  Nee
  Waterbesparend
  Nee
 • Uiterlijke kenmerken
  Afwerking
  Glans
  Kleur
  Chroom
  Kleurfamilie
  Zilver
 • Gebruiksgemak
  Antibacterieel
  Nee
  Bevestiging/aanbreng methode
  Opbouw
  Draaibaar
  Ja
  Met automatische stop
  Ja
  Met eengreepsbediening
  Ja
  Met sensor
  Nee
  Met uittrekbare handdouche
  Nee
 • Accessoires
  Inclusief bevestigingsmateriaal
  Nee
Gemakkelijk thuisbezorgd

Alternatieven