Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Gelukkig is er AXA-deurbeveiliging

AXA is specialist met kennis van zaken op het gebied van hang- & sluitwerk en biedt kwaliteitsproducten op het gebied van raambeveiliging. Kwaliteit die zich openbaart in de gebruikte materialen, de maatvastheid, de afwerking en de levensduur van de producten.

De eerste stap is om het moeilijker te maken om je woning in te komen. Hierbij is het goed om eerst te invetariseren welke deuren beveiliging behoeven en welke type oplossingen er zijn voor de verschillende typen deuren.

 • Binnendeuren

  Dit zijn veelal deuren die niet direct een slot nodig hebben, omdat deze geen verbinding maken tussen binnen en buiten.

  Beveilig je binnendeur met deursloten

 • Buitendeuren

  Dit zijn deuren die eigen altijd inbraakgevoelig kunnen zijn.

  Beveilig je buitendeur met anti-inbraakstrips en/of deursloten

 • Garagedeuren

  Ook garagedeuren geven toegang tot een onderdeel van het huis, vaak de garage alleen. Echter is hierbij niet uit te sluiten dat de garagedeur door een slotloze binnendeur wordt verbonden met het huis. In een dergelijke situatie wordt het ook een toegangsdeur tot je huis.

  Beveilig je garagedeur met deursloten

 • Schuifpuien

  Je kan ook een deur hebben in de vorm van een schuifpui hebben. Ook hier geldt mogelijk dat deze direct toegang verleent tot de woning en zal dus beveiligt moeten worden.

  Beveilig je schuifpui met deursloten

Uitgelicht

Handig: De vernieuwde AXA anti-inbraakstrips


AXA Anti-kerntrekbeveiliging

Inbrekers bedenken steeds meer methodes om uw huis binnen te dringen, zoals het zogenoemde flipperen. Bij deze methode wordt door middel van een hard stuk plastic vanaf de buitenkant de dagschoot van het slot teruggedrukt. Ook het met geweld open wrikken van de deur met een koevoet of schroevendraaier vindt regelmatig plaats. Maar daar valt wat tegen te doen! De beveiligingsstrips van AXA beschermen uw woning tegen de meest actuele inbraakmethodes.

Zeer veilig

De AXA beveiligingsstrips zijn zeer veilig en weerstaan de meest actuele inbraakmethodes. Alle producten voldoen aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Hoogwaardige kwaliteit

De AXA beveiligingsstrips zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, waardoor de strips ongevoelig voor roestvorming zijn. Door het innovatieve ontwerp zijn de AXA beveiligingsstrips minimaal even solide als de in markt bestaande stalen strips.

Eenvoudig blind gemonteerd

De beveiligingsstrips van AXA zijn uniek, omdat deze eenvoudig blind gemonteerd worden. De meegeleverde schroeven zijn makkelijk bereikbaar en hoeven niet schuin geschroefd te worden. Doordat u geen gebruik hoeft te maken van anti-inbraak schroeven (de 1-toer schroeven) zijn de strips ook eenvoudige weer te demonteren. Handig wanneer u aanpassingen aan de deur uitvoert of de deur wilt vervangen.

Draairichtinghulp

Bekijk hier alle AXA anti-inbraakstrips.

Raamsloten, oplegsloten en nu ook deursloten. Niet zomaar deursloten, maar AXA deursloten. Dus met de AXA-kwaliteit en -service zoals u die gewend bent van een A-merk leverancier als AXA!

Veilig

Alle deursloten van AXA voldoen aan de eisen het Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG. Hiermee weet je zeker dat onze duerlsloten voldoen aan de hoogst mogelijke veiligheidseisen.

Voor elk slot een oplossing

Er zijn verschillende manieren om de beveiliging van je deursloten te verhogen. Alle cilinders, opzetsloten en dievenklauwen hebben, waar nodig, de juiste goedkeuring van het politiekeurmerk veilig wonen, het SKG-keurmerk of zelfs beiden.

Eenvoudige montage

De montage van de deursloten van AXA is eenvoudig en werkt intuïtief. Hierdoor is het eenvoudig om de sloten zelf goed te monteren in jouw deur en meer veiligheid in jouw huis te borgen.

Deursloten van Axa

Wil je meer weten over de Axa deursloten? Download dan hier de brochure van de Axa deursloten.

Bekijk hier alle AXA deursloten.

Een deur met alleen een goed slot beveiligen, is als een bad vullen en vergeten de stop te plaatsen. Met alleen een goed slot en een cilinder ben je er nog niet. Veiliheidsdeurbeslag is gemaakt van dik en massief materiaal, zodat het onbuigbaar wordt. Hierdoor wordt het veel lastiger, zo niet onmogelijk om zomaar bij het slot te komen en deze onklaar te maken. Extra sterke rozetten bestand tegen kerntrekken verhogen de veiligheid enorm.

Veilig

Ook voor veiligheidsdeurbeslag geldt dat Axa oplossingen beidt die voldoen aan de eisen van Politiekeurmerk Veilig Wonen en/of SKG-keurmerk. Op deze manier weet je dat jous deur beveiligd is en voldoet aan de meest recente eisen die gesteld worden aan inbraakwerendheid.

Veiligheidsdeurbeslag van Axa

Wil je meer weten over de Axa veiligheidsdeurbeslag? Download dan hier de brochure van de Axa veiligheidsdeurbeslag.

Bekijk hier al het AXA veiligheidsdeurbeslag.

Video

AXA Anti-kerntrek beveiliging

AXA Anti-inbraakstrip

AXA Kierstandhouder

AXA Corporate video

Montagevideo AXA Deurkrukken

Montagevideo AXA Curve


 • image01

  pointe /point/

  Dance performed on the tips of the toes

  X


 • Toelichting op de draairichting

  Het bepalen van de draarichting is eigenlijk heel eenvoudig. Ga voor een deur of raam staan en kijk naar waar de deur draait (scharniert). Is dat aan de linkerkant, dan is het linksdraaiend. Is dat aan de rechterkant, dan is het rechtsdraaiend.

  Laat je niet verwarren door DIN

  Je komt ook wel eens de draairichting tegen met daarop een verwijzing naar de DIN-norm. Deze norm hanteert de regel de draairichting te bepalen vanuit de kant waar het scharnier zit. Hiermee kan kan verwarring ontstaan, omdat een raam rechtsdraaiend naar buiten volgens de DIN-norm linksdraaiend is, vanuit het perspectief van waar de scharnier zit (aan de buitenkant).


 • Keurkmerken

  Het mooiste nieuws is natuurlijk dat je korting kan krijgen op je de premie van je inboedelverzekering als je huis op een goede manier beveiligt is. Deze korting kan oplopen tot wel 20% korting op je premie. Een groot bijkomend voordeel is dat de verzekering in veel gevallen ook nog eens het dekkingsbedrag enorm wordt verhoogd.

  Politiekeurmerk Veilig Wonen

  De voordelen van een beveiligde woning volgens het Politiekeurmerk:

  • De kans op een geslaagde inbraak wordt hiermee tot wel 90% verminderd
  • De complete beveiliging en veiligheid van uw huis wordt nagelopen, dus ook brandveiligheid met rookmelders en verlichting in en om uw huis
  • Korting op uw inboedelverzekering bij meerdere verzekeraars. Hierbij kun je zowel korting krijgen op je premie, alsmede een hoger dekkingsbedrag realiseren
  • Een betrouwbaar en erkende PKVW-expert komt bij u thuis, die bergijpt hoe je een huis veiliger dient te maken

  SKG keurmerk

  SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk (o.a.) test op sterkte en duurzaamheid. Het is SKG keurmerk is als volgt opgedeeld:

  SKG ★ - Niet zelfstandig en 3 minuten inbraakwerend - standaard inbraakwerend

  SKG ★★ - Zelfstandig 3 minuten inbraakwerend - zwaar inbraakwerend

  SKG ★★★ - Zelfstandig 5 minuten inbraakwerend - extra zwaar inbraakwerend

  BORG en VEB certificaten  Andere certificaten die door verzekeraars worden geaccepteerd zijn het BORG-certificaat, uitgegeven door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid, en certificaten van een VEB erkend beveiligingsbedrijf.
  Pak korting op je inboedelverzekering  Met deze keurmerken kun je tot wel 20% krijgen op de premie van je inboedelverzekering. Neem contact op met je verzekeringsmaatschappij en vraag naar de kortingsregeling ivm veilig wonen.


 • Kerntrek-methode

  Kerntrekken is een veel voorkomende methode om in te breken. Hierbij wordt wordt een geharde schroef in een cilinderslot gedraaid, om deze er vervolgens in zijn geheel uit te trekken of te verbrijzelen. Vervolgens kan de deur zonder enkel probleem worden geopend.

  Het is eenvoudig is te voorkomen, door veiligheidsbeslag met anti-kerntrek aan te schaffen of een cilinder met een SKG*** keurmerk.

  Hoe werkt kerntrekken

  Uitgelegd door AXA, specialist op het gebied van het beveiligen van deuren, ramen en meer.

  Pak korting op je inboedelverzekering

  Met het goed beveiligen van je deuren en ramen kun je tot wel 20% krijgen op de premie van je inboedelverzekering. Neem contact op met je verzekeringsmaatschappij en vraag naar kortingsregeling ivm veilig wonen.

  Een overzicht van al het anti-kerntrek veiligheidsbeslag en veiligheidscilindersloten, die bestand zijn tegen de kerntrek-methode


 • Openwrikken

  Het openwrikken van ramen en deuren gebeurt met behulp van een koevoet of schroevendraaier.

  Wat kun je hiertegen doen?

  Overweeg uw ramen te voorzien van grendels met sloten, een oplegslot of dievenklauwen. En voor deuren is het aan te raden deze te voorzien van een anti-inbraakstrip.

  Een overzicht van alle cilindersloten die bestand zijn tegen de kerntrek-methode


 • Flipperen

  Flipperen is het wegduwen van de dagschoot met behulp van een hard stuk plastic zoals een credit card of een stuk frisdrankfles.

  Wat kun je hiertegen doen?

  Ook hier geldt: zorg dat de deur op het nachtslot zit. Het is dan niet mogelijk te flipperen omdat de dagschoot niet teruggeduwd kan worden. Ook een anti-inbraakstrip werkt tegen flipperen.

  Een overzicht van alle cilindersloten die bestand zijn tegen de kerntrek-methode


 • image07

  je·té /zhə-ˈtā/

  A springing jump made from one foot to the other in any direction

  X
 • image08

  pi·qué /pēˈkā/

  Strongly pointed toe of the lifted and extended leg sharply lowers to hit the floor then immediately rebounds upward

  X
 • image09

  ar·a·besque /ˌarəˈbesk/

  Position of the body supported on one leg, with the other leg extended behind the body with the knee straight

  X
 • image10

  bal·le·ri·na /ˌbaləˈrēnə/

  A female ballet dancer

  X
Shop-vac logo

Met veiligheid en beveiliging als gemeenschappelijke deler ontwikkelt AXA producten, die het gebruiksgemak van de consument voorop stellen en daarnaast innovatieve oplossingen bieden voor het reduceren van de montagetijd of het toepassen van nieuwe technische ontwikkelingen.