Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN

Praxis Plus Algemene voorwaarden

Voorwaarden Praxis Plus programma

Deze voorwaarden zijn van toepassing op het Praxis Plus programma van Praxis Doe-het-Zelf Center B.V. (“Praxis”), gevestigd en kantoorhoudende te (1101CT) Amsterdam, aan de Herikerbergweg 336 (hierna het “Klantprogramma”).

Definities

Deelnemer: iedere persoon die zich geldig heeft geregistreerd voor deelname aan het Klantprogramma, al dan niet voor professionele doeleinden.

Praxis Plus Kaart: een door Praxis uitgegeven kaartnummer dat gekoppeld is aan uw Account.

Account: het account van de Deelnemer voor deelname aan het Klantprogramma.

Voorwaarden

Elke klant van 16 jaar of ouder kan deelnemen aan het Klantprogramma door een Account aan te maken via de Praxis website (www.praxis.nl/register) of via de Praxis app. Met een Praxis Plus Kaart kan de Deelnemer in de winkels en op de website van Praxis gebruik maken van de aan zijn Account verbonden voordelen.  

Als Deelnemer aan het Klantprogramma ontvang je op vertoon van je Praxis Plus Kaart de volgende voordelen (zonder afbreuk te doen aan de toepasselijke algemene of specifieke voorwaarden):

- Je geniet van tijdelijke exclusieve promoties in alle Praxis winkels en op praxis.nl die alleen voor Deelnemers gelden.

- Je ontvangt nieuwsbrieven, aanbiedingen en content die op jou persoonlijke behoeftes zijn afgestemd, zodat je altijd op de hoogte bent van informatie die voor jou relevant is.

- Je hebt altijd inzage in je online aankoopgeschiedenis.

- Je kunt aankopen binnen 90 dagen retourneren (in plaats van 30 dagen voor winkelaankopen, en 14 dagen voor online aankopen).

- Je kunt de eerste twee uur gratis gebruik maken van de aanhangwagen van Praxis.

Wanneer je een Account aanmaakt, worden jouw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Praxis zorgt dat al haar diensten optimaal worden afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Voor personalisatie baseert Praxis zich op jouw persoonsgegevens en het gebruik van de website en de Praxis app, jouw aankopen met je Praxis Plus Kaart of Air Miles kaart in de winkel en online en jouw gebruik van andere diensten van Praxis. Als Deelnemer ontvang je gepersonaliseerde berichten per email, per post en in de Praxis app, of als je je telefoonnummer hebt opgegeven, per sms. Lees meer over de verwerking van uw persoonsgegevens en hoe je de instellingen kunt aanpassen in ons privacybeleid.

De aan het Account verbonden voordelen kunnen tijdelijk van aard zijn en zijn niet te gebruiken in combinatie met eventuele personeelskortingpassen, artikelen verkocht onder de naam Baseline, Praxis Cadeaukaarten, boeken, tijdschriften, diensten zoals bezorgen en verhuur en andere artikelen of diensten die door Praxis zijn uitgesloten of waarvoor op grond van een wettelijk verbod geen korting mag worden verleend. De aan het Account verbonden voordelen kunnen niet gebruikt worden voor kortingen op borgsommen en voorschotten, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald.

De Deelnemer is verantwoordelijk voor het zorgvuldig gebruik van de Praxis Plus Kaart en het Account. Praxis aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, diefstal en/of beschadiging van de Praxis Plus Kaart of het Account ten gevolge van een fout of nalatigheid van de Deelnemer.

Je deelname aan het Klantprogramma is van onbepaalde duur. Praxis kan echter op basis van een gegronde reden en zonder nadere toelichting de deelname van de Deelnemer aan het Klantprogramma weigeren, schorsen of beëindigen. Daarnaast behoudt Praxis zich te allen tijde het recht voor om de voorwaarden van het Klantprogramma en daaraan verbonden voordelen te wijzigen of te beëindigen. Praxis zal de Deelnemer van een wijziging of beëindiging tijdig op de hoogte brengen via een gepast communicatiemiddel, zoals de publicatie op www.praxis.nl.

De Deelnemer kan te allen tijde de opgegeven gegevens wijzigen, de voorkeuren voor communicatie aanpassen, of zijn deelname aan het Klantprogramma beëindigen. Wijzigingen van de gegevens of de communicatievoorkeuren kunnen worden opgegeven via de links onderaan elke email van Praxis. Wijzigingen in de communicatievoorkeuren worden zo snel mogelijk doorgevoerd, maar hebben geen effect op reeds verstuurde communicatie. Voor het beëindigen van deelname of klachten over het Klantprogramma kan Deelnemer contact opnemen met: Praxis t.a.v. Klantenservice, Postbus 344, 1740 AH Schagen, of telefonisch op 085-0028020 of via klantenservice@praxis.nl.

Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Onverminderd bepalingen van dwingend recht, is de rechtbank te Amsterdam exclusief bevoegd om over deze geschillen te oordelen.

Door een Account aan te maken verklaart de Deelnemer 16 jaar of ouder te zijn.

 

Deze voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 13 oktober 2021.

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten