Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Union Koplamp UN-4245 Venti auto batterij 20 lux
Union Koplamp UN-4245 Venti auto batterij 20 lux 2
Union Koplamp UN-4245 Venti auto batterij 20 lux 3
Exclusief online

Union Koplamp UN-4245 Venti auto batterij 20 lux

  • Heldere lichtuitstraling
  • Modern en innovatief design
  • Spaten regenwaterdicht

Toon specificaties

31,

15

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

FietsverlichtingUnion producten

Productomschrijving

Een batterij LED koplamp voor stads-, trekking- en hybride fietsen

Deze batterij LED koplamp is speciaal ontworpen voor stads-, trekking- en hybride fietsen. Met een "high power" LED zorgt deze koplamp voor een heldere lichtuitstraling. Met een lichtopbrengst van tot 20 Lux (gemeten in het centrum van de lichtbundel binnen 10 meter afstand), biedt deze koplamp voldoende verlichting tijdens het fietsen.

Het moderne en innovatieve design van deze koplamp zorgt ervoor dat hij er stijlvol uitziet op uw fiets. De koplamp is voorzien van een geïntegreerde AAN/AUTO/UIT schakelaar aan de bovenzijde, waarmee u eenvoudig de verlichting kunt bedienen.

Deze koplamp kan gemakkelijk gemonteerd worden op de voorvork van uw fiets en is voorzien van een geïntegreerde reflector voor extra zichtbaarheid. De koplamp is spat- en regenwaterdicht, waardoor hij geschikt is voor gebruik in verschillende weersomstandigheden.

De koplamp is gemaakt van duurzame materialen, zoals slagvast ABS voor het lamphuis en de ring rond het lensgedeelte. De voorzijde van de koplamp is gemaakt van transparant PMMA met een geïntegreerde reflector.

De koplamp wordt geleverd met een roestvrijstalen beugel voor eenvoudige en duurzame montage op de kroon of booster van een gewone- of geveerde voorvork. Let op: gebruik roestvrijstaal bevestigingsmateriaal voor de montage.

De koplamp is voorzien van een O-ring tussen het lamphuis en het huis van de lens, samen met een bajonetsluiting, om te voorkomen dat er spat- en regenwater in de lamp komt. Daarnaast wordt het huis van de lens extra vastgezet met een roestvrijstalen (munt)schroef aan de onderzijde.

De koplamp is eenvoudig te bedienen met de AAN/AUTO/UIT drukschakelaar aan de bovenzijde. Met één druk op de schakelaar gaat de koplamp aan, bij een tweede druk komt de lamp in de "AUTO" stand (een groene LED knippert 5 minuten lang) en bij een derde druk staat de koplamp weer uit.

De koplamp heeft een auto "AAN" functie, waardoor hij automatisch aangaat wanneer het donker is en de fiets in beweging is. Daarnaast heeft de koplamp een auto "UIT" functie, waarbij de lamp automatisch uitgaat na 4 ½ minuten stilstaan in de "AUTO" stand.

De koplamp wordt geleverd inclusief 4 voorgemonteerde AAA alkaline batterijen, die beschermd worden door een plastic borgstripje om stroomverlies te voorkomen. De batterij-indicator onder de drukschakelaar geeft aan wanneer de batterijen vervangen moeten worden.

De brandduur van de koplamp is 16 tot 20 uur, afhankelijk van de staat van de batterijen, de wijze waarop de lamp gebruikt wordt en de buitentemperatuur.

De afmetingen van de koplamp zijn 60 x 69 mm (diameter en diepte van het huis zonder beugel). Het gewicht van de koplamp inclusief batterijen is 128 gr.

De Union koplamp Venti led op batterij aan/uit/auto schakelaar is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke koplamp voor uw fiets. Met zijn 20 Lux lichtopbrengst en handige functies, zorgt deze koplamp voor voldoende verlichting en veiligheid tijdens het fietsen.

EAN:
  • 8590966564507

Specificaties

  • Algemeen
    Type fietsonderdeel
    Fietslamp
    Type auto accessoire
    Fiets
  • Technische kenmerken
    Stroomvoorziening
    Batterij
  • Toepassing
    Type fietsverlichting
    Voorlicht

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten