Fiets

Vergelijk producten (0)
 • Afbeelding van Omafiets

  Omafiets

  Deze in klassiek zwart uitgevoerde omafiets beschikt over een dubbelgeveerd zadel, een lakdoek kettingkast, antislip pedalen en LED-verlichting van hoge kwaliteit. Het frame van de fiets is gemaakt van staal en de verlichting van de fiets wordt meegeleverd. Op het frame en de vork van de fiets zit 10 jaar garantie. Daarnaast zit op alle onderdelen 2 jaar garantie.

  Vergelijk dit product
  229.00
 • Afbeelding van Reflection transportfiets dames mat zwart

  Reflection transportfiets dames mat zwart

  Deze dames Reflection Move Transportfiets is een stoere transportfiets voorzien van een praktische voordrager. Deze damsesfiets is uitgevoerd met een dubbelgeveerd zadel, lakdoek kettingkast en antislip pedalen en heeft 28" banden. Bovendien is de fiets voorzien van een ART-goedgekeurd slot voor het veilig wegzetten van je fiets. Deze fiets is ook als een herenmodel verkrijgbaar.

  Vergelijk dit product
  289.00
  248.75
 • Afbeelding van Kinderfiets Power 12 inch

  Kinderfiets Power 12 inch

  Stoere rode 12" jongensfiets met raceprint. De fiets is voorzien van zijwieltjes. Daarnaast heeft de fiets ook een handrem, terugtraprem en een gesloten kettingkast waardoor hij erg veilig is. De fiets is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 4,5 jaar. Tip: de juiste maat fiets voor een kind is wanneer één van de voeten met bijna gestrekte been op de onderste pedaal rust.

  Vergelijk dit product
  99.99
 • Afbeelding van Kinderfiets Flowerie 12 inch

  Kinderfiets Flowerie 12 inch

  Vrolijke roze 12" meisjesfiets met bloemenprint. De fiets is voorzien van een mandje aan het stuur en zijwieltjes. Daarnaast heeft de fiets ook een handrem, terugtraprem en een gesloten kettingkast waardoor hij erg veilig is. De fiets is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 4,5 jaar. Tip: de juiste maat fiets voor een kind is wanneer één van de voeten met bijna gestrekte been op de onderste pedaal rust.

  Vergelijk dit product
  99.99
 • Afbeelding van Damesfiets Urban Jeans

  Damesfiets Urban Jeans

  De damesfiets Urban Jeans is een leuke, moderne damesfiets met een extra stevig frame. De fiets heeft banden van 28" en is wit met blauwe jeans accenten op de jasbeschermer en de kettingkast. Tevens beschikt de fiets over een transportrek.

  Vergelijk dit product
  299.00
 • Afbeelding van Instinct transportfiets de luxe dames

  Instinct transportfiets de luxe dames

  De Instinct transportfiets de luxe voor dames is een fiets met 28inch banden en een stevig bagagerek voorop. Het aluminium oversized frame is zeer duurzaam en de fiets wordt geleverd met AXA Solid ART-goedgekeurd slot. Daarnaast heeft de transportfiets versnellingen, terugtraprem achter, Shimano rollerbrake voor en anti-lek banden. 10 jaar garantie op frame en vork en 2 jaar op bewegende onderdelen.

  Vergelijk dit product
  499.00
 • Afbeelding van Tourfiets Calgary dames

  Tourfiets Calgary dames

  Deze sportieve, Calgary touringfiets voor dames is voorzien van een stalen frame, aluminium velgen, een Shimano 6-speed versnelling en een AXA solid ART goedgekeurd slot. Er zit 10 jaar garantie op de frame en 2 jaar garantie op bewegende onderdelen. De fiets wordt zonder fietsaccessoires verkocht.

  Vergelijk dit product
  269.00