• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Verf, Laminaat & Decoratie
 3. Terug naar Verf
 4. Terug naar Speciale effecten & hobbyverf
 5. Terug naar Magneetverf

Magneetverf

Filteren

Sorteren op:

  Bezorg- en ophaalopties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Glanstype
  i

  Kleurfamilie

3 producten
Sorteren op:

ID Magneetplaaster 1kg

ID Magneetplaaster 1kg

Magneetverf

33,

99

per kg 33,99


Magneetverf kopen bij Praxis

De tekeningen van je kinderen, belangrijke brieven of openstaande rekeningen: bewaar ze allemaal op één overzichtelijke plek met magneetverf. Hang ze bijvoorbeeld op in de keuken waar je ze elke dag kunt zien. Hiervoor heb je geen prikbord of plakband nodig, maar simpelweg een blik magneetverf. 

Richt je ruimte flexibel in met behulp van magneetverf

Magneetverf is een ijzerhoudende verf en heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op magneten. Hierdoor kun je papieren snel en eenvoudig op de muur bevestigen, zonder dat je de muur beschadigt met punaises of plakband. De ijzerdeeltjes die in de magneetverf zitten, kunnen niet roesten. Magneetverf is flexibel toe te passen. In de kinderkamer als een speelwand, op kantoor als presentatiebord en in de keuken voor boodschappenlijstjes en belangrijke afspraken. Praxis heeft nu ook magneetverf in haar assortiment. Dus kun jij wel wat extra ophangruimte gebruiken? Bekijk onze magneetverf online of kom langs in de winkel.

Zelf je magneetbord maken

Een magneetbord is handig in gebruik en met behulp van magneetverf eenvoudig zelf te maken. De magneetverf is op waterbasis en daarom goed overschilderbaar. Zo kun je de magnetische verf prima combineren met schoolbordverf, zodat je ook op de muur kunt schrijven of tekenen. Wil je liever dat de verf één geheel vormt met het interieur? Lak de muur dan af in de kleur naar keuze. Magneetverf kan gebruikt worden op muren, deuren, kozijnen en kunststof ondergronden. Breng de magnetische verf in twee lagen aan als een grondverf. Gebruik hiervoor een kleine verfroller. Laat hier een aantal uur tussen zitten, zodat de magneetverf goed kan drogen. Let op: magnetische verven leveren door hun dikke samenstelling een grove structuur op. Voor een glad resultaat strijk je de laatste laag glad met een plamuurmes.

Magneetverf aanbieding? Houd deze pagina in de gaten!

Praxis heeft regelmatig een aanbieding zodat jij voordelig magneetverf kunt kopen. Houd daarom deze pagina goed in de gaten. Of kijk in onze folder voor de huidige magneetverf aanbieding.