Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Serie
17 producten

  VidaXL afdekzeil 3x2,85m geel
  Alleen online
  VidaXL afdekzeil 3x2,85m geel
  Terrasoverkappingen
  Weka zijwand hoog
  Weka zijwand hoog
  Terrasoverkappingen
  Weka halfhoge balustrade 671
  Weka halfhoge balustrade 671
  Terrasoverkappingen
  VidaXL afdekzeil 3x2,85m groen
  Alleen online
  VidaXL afdekzeil 3x2,85m groen
  Terrasoverkappingen
  Weka terraskap 671 GR.3 347x279cm
  Weka terraskap 671 GR.3 347x279cm
  Terrasoverkappingen
  Weka zijwand laag 90cm
  Weka zijwand laag 90cm
  Terrasoverkappingen
  VidaXL afdekzeil 3x2,85m blauw
  Alleen online
  VidaXL afdekzeil 3x2,85m blauw
  Terrasoverkappingen
  VidaXL opvouwbare zijluifel creme 240x160cm
  Alleen online
  VidaXL opvouwbare zijluifel creme 240x160cm
  Terrasoverkappingen

   Een overkapping kopen doe je bij Praxis

   Met een terrasoverkapping kun je niet alleen altijd buiten zitten, maar je maakt ook jouw huis groter. Tuinmeubelen blijven droog en in een goede staat wanneer je ze onder een duurzame terrasoverkapping plaatst. Wil je ook een grotere woonruimte door middel van een nieuwe overkapping? Kies dan uit het grote assortiment terrasoverkappingen van Praxis!
   Onze overkappingen zijn gemaakt van solide soorten veredeld hout. Dit hout is gelamineerd en goed bestand tegen invloeden van het weer. Zo kun je ervoor kiezen om jouw overkapping in de tuin of op je veranda te laten staan, ook in het koudere seizoen. Een mooi voorbeeld van een duurzame terrasoverkapping in ons assortiment is het type overkapping met een transparant dubbel polycarbonaat dak. Dit dak houdt het licht niet tegen en je zit altjd droog en beschermd. Ook hebben wij vrijstaande terrasoverkappingen. Bestel je nieuwe terrasoverkapping in combinatie met eventuele zijwanden en onze stevige H-ankers om de terrasoverkapping stevig in de grond te bevestigen!

   Populaire materialen:

   • Terrasoverkapping hout
   • Terrasoverkapping aluminium

   Een terrasoverkapping kopen bij Praxis voor alle doeleinden

   Uiteraard kun je een goede terrasoverkapping gebruiken voor meerdere doeleinden. Zo bouw je met een grotere overkapping zelf snel en makkelijk een carport bij je woning en staat jouw auto altijd droog. Ook fietsen en tuinmeubelen of de afvalcontainers kun je prima onder een houten overkapping bewaren. Zo vergroot je jouw opbergruimte. Zit je graag bij je vijver in de zomer? Bevestig dan een terrasoverkapping over de vijver heen. Zo komen er minder vogels op je vijver af en heb je een heerlijk droog zitje op je favoriete plek in de tuin. Of kies voor een prieeltje of tuinpaviljoen Ga jij ook creatief aan de slag met een terrasoverkapping van Praxis? Door een goedkope terrasoverkapping te kopen transformeer jij jouw tuin met slechts een paar uur klussen. Met onze aanvullende zijwanden voor overkappingen kun je de wind tegenhouden en zit je altijd goed beschermd in de tuin of op de veranda.

   Terrasoverkapping aanbieding Praxis

   Natuurlijk wil je jouw terrasoverkapping goedkoop scoren. Dat kan bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende terrasoverkapping aanbiedingen. Elke aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze terrasoverkapping aanbiedingen en pak jouw voordeel! 

   Het bestellen van een nieuwe terrasoverkapping

   Uiteraard kun je bij Praxis terrasoverkapping eenvoudig thuis laten bezorgen. Vergeet niet te letten op het aantal H-ankers dat je nodig hebt om de overkapping te installeren en meet de ruimte die je wilt overkappen goed op. Verder kun je overwegen direct een of meerdere zijwanden voor de overkapping mee te bestellen. Zo ben je goed voorbereid op je klus. Houd verder een goede hamer of moker en een schroevendraaier bij de hand. Zodra jouw overkapping geleverd is kun je jouw tuin goedkoop transformeren en vergroot je jouw woonplezier! Jouw favoriete terrasoverkapping vind je bij Praxis. Bekijk ook eens de rest van ons assortiment aan overkappingen en zonwering. Kun je niet kiezen tussen het grote aanbod aan terrasoverkappingen? Lees dan eens onze artikelen over de beste pergola en de beste overkapping voor jouw tuin. Hierin vergelijken we het aanbod voor je en weet je binnen mum van tijd voor welke overkapping je het beste kunt kiezen!