Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
SEC24 HAF760S Schakelaar set met afstandsbediening Wit - 3680W - Energie besparing
SEC24 HAF760S Schakelaar set met afstandsbediening Wit - 3680W - Energie besparing 2
SEC24 HAF760S Schakelaar set met afstandsbediening Wit - 3680W - Energie besparing 3
SEC24 HAF760S Schakelaar set met afstandsbediening Wit - 3680W - Energie besparing 4
SEC24 HAF760S Schakelaar set met afstandsbediening Wit - 3680W - Energie besparing 5
SEC24 HAF760S Schakelaar set met afstandsbediening Wit - 3680W - Energie besparing 6
SEC24 HAF760S Schakelaar set met afstandsbediening Wit - 3680W - Energie besparing 7
SEC24 HAF760S Schakelaar set met afstandsbediening Wit - 3680W - Energie besparing 8
SEC24 HAF760S Schakelaar set met afstandsbediening Wit - 3680W - Energie besparing 9
SEC24 HAF760S Schakelaar set met afstandsbediening Wit - 3680W - Energie besparing 10
Exclusief online

SEC24 HAF760S Schakelaar set met afstandsbediening Wit - 3680W - Energie besparing

  • Draadloos bereik tot 30 meter
  • Werkt met alle lampen/apparaten tot 3680 watt
  • Gebruik binnenshuis
  • Te koppelen met HAF760S - HAF780S - HAF760S2 - HAF780S2
  • Bedien meerdere lampen/apparaten met één knop

Toon specificaties

23,

95

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Slimme stekkersSEC24 producten

Productomschrijving

Je kent het wel: Zit je lekker ontspannen op de bank en het wordt stilaan donker. Je hebt even geen zin om op te staan om je verlichting aan te zetten. Met de SEC24 HAF760S compacte draadloze schakelset met drie ontvangers en één afstandsbediening, doe je dat nu gemakkelijk zonder op te hoeven staan en schakelaar voor schakelaar aan te zetten. Je gebruikt namelijk je afstandsbediening! Het signaal heeft een bereik van 30 meter (open space) en gaat dwars door muren, ramen en deuren. Natuurlijk kun je naast verlichting ook andere apparaten aan of uit zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ventilator of een insectenlamp. De ontvangers zijn allemaal zeer compact en individueel aan en uit te zetten. De afstandsbediening beschikt echter ook over een masterknop waarmee je eenvoudig alles in één keer aan of uit zet.

U kunt ook energie besparen met dit product. Er zijn veel producten in huis welke op standby modes staan, en daardoor nog steeds wat stroom verbruiken. u kunt ons product ook gebruiken als standby killer. Bijvoorbeeld uw producten bij de tv kast. Als u 1 plug in het stopcontact doet, en vervolgens daarin een verleng snoer met meerdere stopcontacten voor tv, tv kastje, stereo toren, dan kunt u met 1 druk op de knop alle producten in uw tv kast stroomloos maken. Doe dit elke keer als u naar bed gaat, en sochtends weer aanzetten, dan bespaart u ong. 25% stroom aan standby tijd. Welke toepassingen kent u nog meer om stroom te besparen met deze handige pluggen?

Het totale assortiment van onze schakelsets is:
* SEC24 HAF760S - 3 pluggen voor binnen gebruik met 1 afstandsbediening. * SEC24 HAF760S2 - 6 pluggen voor binnen gebruik met 2 afstandsbedieningen. * SEC24 HAF780S - 2 pluggen voor buiten gebruik met 1 afstandsbediening. * SEC24 HAF780S2 - 4 pluggen voor buiten gebruik met 2 afstandsbedieningen. Het volledige assortiment is met elkaar te combineren en te koppelen.

Op afstand bedienen
Met de meegeleverde afstandsbediening kun je gemakkelijk en draadloos de drie ontvangers uit de set aan- of uitschakelen. En dat tot maar liefst 30 meter! (Open space) Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld je verlichting aan/uit te zetten vanuit je luie stoel. Naast dat de ontvangers met de afstandsbediening te schakelen zijn, beschikken ze zelf ook nog over een aan/uit knop. Ideaal voor als je de afstandsbediening even niet bij de hand hebt.

Compact design
Het compacte ontwerp van de schakelaars zorgt ervoor dat naastgelegen wandcontactdozen niet geblokkeerd worden. Hierdoor verlies je niet onnodig een aansluitmogelijkheid. Daarnaast is de schakelaar naast compact, ook nog fraai ontworpen.

Alles aan/uit
Je kunt de drie ontvangers los van elkaar schakelen. Maar de afstandsbediening is ook voorzien van een masterknop. Deze knop zorgt ervoor dat je alle drie de schakelaars tegelijk aan of uit kunt schakelen. Dit is ideaal voor als je bijvoorbeeld gaat slapen. Met één druk op de knop schakel je dan bijvoorbeeld alles uit.

Bereik
Het signaal gaat door muren, ramen en deuren, en heeft een bereik tot maar liefst 30 meter (Open space). Hierdoor kun je dus ook gemakkelijk iets vanuit een andere ruimte aan of uit zetten.

Type verlichting
De schakelaars zijn voorzien van de laatste technieken, waardoor het mogelijk is om alle typen verlichting te schakelen. Of het nu een LED-lamp, spaarlamp, halogeenlamp of ouderwetse gloeilamp is, met één druk op de knop zet je al je verlichting gemakkelijk aan en uit.

Meerdere sets combineren
Wanneer je niet voldoende hebt aan drie ontvangers of één afstandsbediening dan kun je heel eenvoudig meerdere sets combineren. Per ontvanger kun je namelijk vijf afstandsbedieningen inleren en één kanaal van de afstandsbediening kun je 5 ontvangers gekoppelen. Onze artikelen van SEC24 HAF760S / HAF780S / HAF760S2 / HAF780S2 zijn allemaal met elkaar te koppelen.

Storingsvrij
Doordat de schakelset werkt met unieke huiscodes, is het systeem niet gevoelig voor storing van andere sets. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, als de buren hetzelfde systeem gebruiken als jij.

Krachtige ontvangers
De set beschikt over drie krachtige ontvangers, waarmee apparaten en verlichting geschakeld kunnen worden tot max. 3680 W per ontvanger.

Installatie
De HAF760S set is zeer gemakkelijk te installeren. Je stopt de draadloze ontvanger in het stopcontact, en plaatst daarna de stekker van de lamp of het apparaat in de ontvanger. Druk op de “Learn”-toets op de ontvanger en daarna op gewenste knop van de afstandsbediening. Vanaf nu kun je de ontvanger schakelen, met de afstandsbediening.

Garantie
Alle producten van SEC24 worden standaard geleverd met twee jaar fabrieksgarantie.

Specificaties
Afstandsbediening Kanalen: 4 plus één Master aan/uit Codesysteem: Automatisch Materiaal: Kunststof Voeding: 3V CR2032 batterij (deze wordt meegeleverd) Bedrijfstemperatuur: -10°C ~ 50°C Afmetingen: - Hoogte 11 cm - Breedte 3 cm - Diepte 1,5 cm
Draadloze ontvanger Geheugen adressen: 5 Max. wattage: 3680 W Stroom indicator: Nee Aan/uit knop: Ja Materiaal: Kunststof Voeding: 230V wisselstroom Bedrijfstemperatuur: -10°C ~ 50°C
Afmetingen: - Hoogte 5,3 cm - Breedte 5,3 cm - Diepte 4 cm (excl. Plug)
Inhoud verpakking: - 1 x Afstandsbediening - 3 x ontvanger 3680 W - 1 x 3V lithium batterij (CR2032) - Handleiding
LET OP: Niet geschikt voor stopcontacten in België
EAN:
  • 8719689179847

Specificaties

  • Algemeen
    EMC keurmerk
    Binnen/buitengebruik
    i
    Binnen
    CEBEC keurmerk
    i
    TÜV keurmerk
    CE keurmerk
    Type draadloze stekker
    Draadloze stekker
    KEMA keurmerk
    Type programma's
    Random
  • Technische kenmerken
    Aantal contacten
    3
    Ingangsspanning
    230 V
    Aantal USB-poorten
    0
    Geaard
    IP-beschermingsklasse
    i
    Anders
    Maximale aansluitvermogen
    3680 W
    Met oververhittingsbeveiliging
    Materiaal
    Kunststof
    Indicatie met ingebouwde stroommeter
    Type Dimbaar
    Niet dimbaar
    Maximale stroomsterkte
    16 A
    Met aan-/uitschakelaar
    Indicatie met kinderbeveiliging
  • Uiterlijke kenmerken
    Kleurfamilie
    Wit

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten