Zagerij

Wil je hout in een bepaalde afmeting laten zagen? Laat deze zagen in onze zagerij!

Laat gratis je hout zagen in onze zagerij

Ga je aan de slag met hout, maar wil of kan je het hout niet op maat zagen? Dan staan wij voor je klaar en helpen je graag met je klus! Laat je hout zagen in onze zagerij. Wij zorgen ervoor dat het hout op de millimeter nauwkeurig wordt gezaagd. De zagerij is te vinden in de Praxis winkel. Hier kun je hout, steigerhout en (houten) plaatmateriaal gratis gereed voor transport laten zagen. Gebruikt steigerhout wordt niet gezaagd.

Kom een langs bij de zagerij van jouw Praxis winkel en laat je hout zagen. De zagerij is vrijblijvend en gratis.

  • Plaatmateriaal (zoals MDF, spaanplaat, multiplexed), houten latten en balken kun je in onze zagerij gratis in rechte zaagsneden op maat en klaar voor transport laten zagen.
  • Onze afkort- of platenzaag is alleen geschikt voor het zagen van houten materialen.
  • Bij plaatmateriaal is de minimale strookbreedte 10 cm, een lat of balk welke afgekort moet worden moet na het zagen minimaal een restafmeting hebben van 20 cm.
  • Grote zaagopdrachten worden op afspraak gezaagd.
  • Onze zaagmachine is alleen geschikt voor het zagen van houten materialen (m.u.v. houten latten en balken). De minimale strookbreedte is 10 cm.

Wil je weten welke vestigingen een afkortzaag hebben? Je vindt ze hier.
Vestigingen zonder afkortzaag kunnen planken smaller dan 10 cm helaas niet zagen.

Online hout op maat bestellen

Kies in een paar simpele stappen de gewenste vorm, het materiaal en de dikte van jouw hout. Zo maak je een houten meubel of wandpaneel naar jouw eigen smaak. De producten kun je gemakkelijk thuis laten bezorgen. Bestel hier jouw hout op maat.


 

Voorwaarden

Het beleid is om alles gratis te zagen en bij grote zaagopdrachten dit om de klant te plannen. Tuinhout/planken(geïmpregneerd) kunnen alleen op de afkortzaag worden gezaagd. De platenzaag is hiervoor niet geschikt. Dit geldt voor meerdere soorten materialen zoals bijv wpc.