Wij klussen aan onze website!

Hierdoor kun je tijdelijk even niks bestellen. Wij doen ons best deze klus zo snel mogelijk te klaren. Excuses voor het ongemak!

Inspiratie & tips voor Vaderdag

Binnenkort is het Vaderdag: dé dag om jouw vader, schoonvader of stiefvader (of gewoon allemaal) te verwennen met een fantastisch cadeau!

Maar wat is een goed Vaderdag cadeau voor jouw vader? 

Ga je zelf aan de slag om een cadeautje te maken? Bekijk dan onze Vaderdag-stappenplannen. Of misschien heb je dit jaar helemaal geen inspiratie, dan is de Praxis Cadeaukaart de perfecte oplossing.

Wanneer is het Vaderdag 2021?

Wanneer is het Vaderdag 2021?

Vaderdag valt dit jaar op zondag 20 juni 2021. Op deze speciale zondag verras je jouw vader natuurlijk met een ontbijtje op bed en een leuk Vaderdag cadeau. Praxis helpt je met het kiezen. Of je nu zelf, met een stappenplan, een cadeau maakt of een leuk cadeau koopt, deze Vaderdag kan niet meer stuk!

Shop Vaderdag cadeau's
Extra cadeautip: Praxis Cadeaukaart!

Extra cadeautip: Praxis Cadeaukaart!

Heb je nog geen idee wat je aan jouw vader wilt geven? Geef hem dan een Praxis cadeaukaart! Met de cadeaukaart van Praxis kunnen jullie er meteen een dagje uit van maken. Samen iets leuks uitkiezen in een van de Praxis winkels. Met de storelocator vind je snel de dichtsbijzijnde vestiging bij je in de buurt! 

Lees meer over de cadeaukaart