Dit is ons seizoen. Het seizoen van de makers. We komen allemaal weer in actie. Wij zijn immers gemaakt om te maken. Dus kom op, ga aan de slag. Knap je huis op, maak het mooier. Of pak de tuin eens grondig aan. Wat je ook van plan bent. Bij Praxis helpen we je altijd verder. Met stappenplannen, workshops en advies.

Wij zijn er voor de makers. Praxis.

Genieten in de tuin

Genieten in de tuin

Wil jij genieten van je tuin en lekker buitenleven? Een gezellige zit is dé oplossing. Van borrelen met vrienden tot een barbecue met de familie: in onze stijlvolle loungesets gaat relaxen vanzelf. En koelt het ’s avonds wat af? Met terrasverwarming in de vorm van een heater of vuurkorf trotseer je moeiteloos de frisse zomeravonden. Krijg je onverwachts meer mensen op bezoek? Maak er een gezellig tuinfeest van en zet de partytent op.

aan de slag >
Haal de lente naar binnen

Haal de lente naar binnen

Als het buiten helemaal af is, kun je de lente naar binnen halen. Als het weer buiten goed is, zijn de binnenklussen ook zo gedaan. Met een nieuwe laminaatvloer creëer je snel een andere sfeer in jouw huis. Ook een grote sfeerbepaler zijn de wanden. Geef de binnenkant van je huis een make-over door de wanden van een nieuw kleurtje te voorzien. Als laatste kun je met nieuwe planten, bloemen en woonaccessoires je huis helemaal afstylen! 

aan de slag >
De grote lenteschoonmaak

De grote lenteschoonmaak

Het is lente! Tijd voor een frisse start, in en rondom het huis. Als het zonnetje begint te schijnen krijgen we zin in de grote lenteschoonmaak. Jouw tuin, balkon of terras heeft afgelopen winter weinig aandacht gekregen, nu de lente is gestart kan deze wel een opfrisbeurtje gebruiken. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samen zorgen we voor een schoon en opgeruimd huis en tuin.

aan de slag >
Tuin make-over!

Tuin make-over!

In het voorjaar wil je niets liever dan jouw tuin, terras of balkon zo mooi mogelijk maken voordat het echt lekker weer gaat worden. Je tuin is immers een verlengstuk van je huis en verdient ook extra aandacht. Met een moderne schutting zorg je voor rust en privacy. Of maak een overkapping voor jouw buitenkeuken. En om de tuin helemaal af te maken, heb je naast tuinmeubelen en leuke planten en potten uiteraard ook een strakke bestrating nodig. 

aan de slag >
Lentebloeiers

Lentebloeiers

Om het lentegevoel compleet te maken kunnen een paar fleurige lentebloeiers niet ontbreken! Met bloemen en planten geef jij je buitenplaats een natuurlijke en kleurrijke uitstraling. Met de juiste potten creëer je de sfeer van jouw keuze. Kies met strak vormgegeven plantenpotten voor een eigentijdse tuin of een plantenbak van hout voor een landelijke tuin. Ook is het nu de beste tijd om zomerbloemzaden te planten in de tuin, zodat je in juni en juli er heerlijk van kunt genieten.

aan de slag >
Bouw een boomhut

Bouw een boomhut

Een boomhut in de tuin, de droom van iedereen, jong of oud. Dit seizoen gaat het eindelijk gebeuren. Een hut hoog in de boom of achterin de tuin, een die je zelf gaat maken. Een grote klus, maar samen moet het goed komen!

aan de slag >