Bosch tuingereedschap

Eén accusysteem voor al je Bosch gereedschappen!

Creëer de tuin van je dromen met het tuingereedschap van Bosch. Gras maaien, heggen snoeien, met hoge druk reinigen of planten besproeien: met de innovatieve machines van Bosch ben je voor alle klussen goed uitgerust!

Met een machine binnen het Bosch 18V POWER FOR ALL assortiment, is de accu ook te gebruiken op 18V machines van de merken Bosch huishoudapparaten, Bosch Home, Gardena en andere merken binnen de POWER FOR ALL ALLIANCE.

Bekijk alle Bosch tuingereedschappen

Bosch tuingereedschap

Of je nu een heg moet snoeien of je gras moet maaien, Bosch heeft een brede selectie tuinmachines voor elke klus!

Een Bosch heggenschaar is ideaal om je heg, bomen of struiken mee te snoeien. De heggenscharen van Bosch zijn van hoge kwaliteit, hierdoor hoef je niet snel een nieuwe aan te schaffen. Je hebt keuze uit zowel elektrische als accu heggenscharen. Zo is er altijd een Bosch heggenschaar die bij je past!

Bekijk Bosch heggenscharen

Met een Bosch grasmaaier haal je het serieuze werk in huis. De kwaliteit is hoog en het is ook nog eens makkelijk in gebruik. Het onderhouden van je gazon wordt een stuk makkelijker met een grasmaaier van Bosch. Voor welke grasmaaier kies jij?


Bekijk Bosch grasmaaiers

De Bosch trimmers zijn perfect voor plekjes waar de gewone grasmaaier niet bij kan. Verder weet je ook zeker dat je gazon met kwaliteit wordt afgewerkt. Ga je voor een elektrische trimmer of toch eentje met een accu?Bekijk Bosch trimmers

Meer van Bosch

Of je nu op zoek bent naar een machine op snoer, op accu of zonder accu en lader, Bosch biedt binnen elk segment de beste opties.

Bekijk alle Bosch baretools

Heb je al een Bosch 18V accu en lader? Koop dan een Bosch baretool, een gereedschap waarin de accu en lader niet zijn meegeleverd, en bespaar geld en het milieu.


Bekijk al het Bosch elekstrisch gereedschap

Heb je een zware klus te klaren zoals hakselen? Kies dan voor het Bosch elektrisch gereedschap voor ultiem vermogen en kracht! 


Het Bosch POWER FOR ALL 18V accusysteem

• Maar één accu nodig voor al je 18V gereedschappen;
• Welke 18V machine je ook kiest, de bijbehorende accu past 
   altijd in elke 18V huis en tuin machine uit de 
   POWER FOR ALL ALLIANCE.
• 100% compatibel met alle 18V apparaten van de merken   
   Bosch Home & Garden, Gardena, Bosch Huishoudapparaten
   en andere gerenommeerde merken. 
• Je hebt nooit meer extra accu's en laders nodig. Hierdoor  bespaar je niet alleen ruimte en geld, maar ook het milieu!

Meer informatie