Steigerbuizen

 

Steigerbuizen

 

Met steigerbuizen bouw je een unieke bank met een robuuste uitstraling voor binnen of voor buiten.

Steigerbuizen tuinbank

 

Ga zelf aan de slag met steigerbuizen en bouw een stevige basic steigerbuizen bank.

 

Steigerbuizen kapstok

 

Geef je kapstok een robuuste uitstraling met steigerbuizen en steigerhout.

 

Steigerbuizen

Steigerbuizen hebben een stoere uitstraling. Met steigerbuizen en eventueel steigerhout is op een eenvoudige manier een no-nonsense producten te ontwikkelen. Door de vele bevestiging- en koppelstukken zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarnaast zijn steigerbuizen zeer robuust en daardoor ook prima te gebruiken voor creaties in de tuin.

Waarom Steigerbuizen?

Steigerbuizen zijn ideaal om ingewikkelde constructies te bouwen. De diverse bevestigingstukken, koppelstukken, haken en poten die aan de buizen bevestigd kunnen worden bieden onbeperkte mogelijkheden. Door de koppelstukken en het overeenkomende karakter kunnen steigerbuizen ook perfect in combinatie met steigerhout gebruikt worden. Steigerbuizen zijn bestendig tegen alle weertypen.

Eigen creaties van steigerhout

Met steigerbuizen is makkelijk te werken. De buizen zijn makkelijk aan elkaar te bevestigen middels eenvoudig te monteren koppelstukken. Met de vele verschillende koppelstukken voor steigerbuizen kan je onbeperkt bouwsels maken. Steigerbuizen hebben een stoere, stevige en ruige uitstraling. Door de vele mogelijkheden en de unieke uitstraling van steigerbuizen kan je jouw creativiteit de vrije loop geven en unieke constructies te ontwikkelen.

Hoe werk je met steigerbuizen?

Reken voor je tewerk gaat goed uit hoeveel meter steigerbuis en hoeveel steigerkoppelstukken je nodig hebt. Het werken met de steigerbuizen is verder vrij eenvoudig. Mochten de buizen niet op maat zijn hoeft je ze alleen bij te slijpen. De koppelstukken zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen met een inbusbout en aan de muur te bevestigen met schroeven.