Een babygym maken

Stimuleer de ontwikkeling van je kind en zorg voor urenlang speelplezier met de babygym! Met een paar eiken latjes, een meter touw en drie haakjes knutsel je het zo in elkaar. Ben je dan nog niet uitgeklust? Bekijk dan hier het stappenplan voor een commode.
  • tijd
    3 Uur
  • Kosten
    €37.48
  • stappen
    5

Stap 1

Zaag de drie eiken latten in een lengte van 160 cm. Heb je geen (afkort)zaag? Laat dan gratis je hout op maat zagen in onze zagerij. Boor 45 cm van het uiteinde een gat. Gebruik hiervoor een boortje van 8 mm. Schuur vervolgens al het hout glad.

Kijk op veiligheid.nl voor adviezen over het veilig maken en gebruiken van kindermeubilair: https://www.veiligheid.nl/kinderveiligheid/slapen/baby-kinderbedden

Stap 2

Wikkel het touw aan de bovenkant van de latjes. Zorg ervoor dat dit goed strak zit. Plaats vervolgens touw door de geboorde gaten. Bepaal zelf hoe stijl je de poten laat staan.

Stap 3

Om ervoor te zorgen dat de babygym niet uitklapt, gebruiken we drie windhaken. Bevestig deze 30 cm vanaf de bovenkant.

Stap 4

Maak je eigen decoratie uit resthout en schuur deze goed glad. Je kan hier ook de favoriete speeltjes van het kind er aan hangen. Hang deze aan het touw en knoop deze goed vast.

Stap 5

Ben je nog niet uitgeklust? Bekijk dan ook de andere stappenplannen voor de babykamer en maak de look compleet! Bekijk hier de commode. Succes met maken.

Disclaimer:

Het ledikant moet glad afgewerkt zijn, zonder gevaarlijke uitsteeksels, punten, scherpe randen en/of schroeven.
Lees de adviezen van veiligheid.nl op deze pagina: https://www.veiligheid.nl/kinderveiligheid/slapen/baby-kinderbedden