1. Vernieuw accessoires in je badkamer

Zwart staat bij vele verschillende stijlen en materialen. De kleur combineert perfect met hout en beton, messing en marmer en ook met strakke lijnen en metaalsoorten. Zwart is tijdloos. Wil jij je badkamer moderniseren, maar heb je geen zin in de kosten en het werk van een verbouwing? Dan is het vernieuwen van accessoires de uitkomst. Vervang bijvoorbeeld de toiletrolhouder, het handdoekrek en de douchemand. Als je genoeg ruimte hebt, kun je ook kiezen voor een vrijstaande, zwart metalen ladder voor je handdoeken. De smaak te pakken? Check hier alle zwarte badkameraccessoires.


2. Ga voor een zwart wastafelmeubel

Wil je - naast zwarte accessoires - ook een nieuw wastafelmeubel? Kijk dan eens naar deze zwarte wastafelonderkast. Als hart van de badkamer bepaalt dit meubel de sfeer van de ruimte. Tegen een lichte achtergrond komt ‘ie prachtig tot zijn recht. Je kunt natuurlijk helemaal zelf kiezen hoe je ‘m afwerkt. Ga je voor een wit of toch voor een zwart blad? En welke vorm krijgt je wasbak? Ga lekker los, want zwart past overal bij.


3. Geef een moderne draai aan je douche

Uitgekeken op je oude douche en zin om aan de bak te gaan? Dan is een strakke inloopdouche een hele populaire keuze. En terecht. Inloopdouches zijn gemakkelijk, stijlvol en natuurlijk te verkrijgen in - ja hoor - zwart. Zou deze strakke douchewand met draaideur mooi staan in jouw badkamer? Of deze douchewand met decoratieve zwarte vlakverdeling? Of ga je liever voor een glazen douchewand met een klein zwart accent?


4. Hebben: een zwarte regendouche

Of je nou witte tegels, gekleurde tegels of marmeren wanden hebt, een zwarte regendouche is altijd een goed idee. Dat staat niet alleen heel mooi, maar doucht ook nog eens heel fijn. En als je toch bezig bent, kun je de wastafelkraan meteen matchen met je douchekraan. Zo komt het allemaal prachtig samen.


5. Met een zwarte bril zit je helemaal goed

And last but not least: het toilet. Want ook deze mag best gezien worden. Zeker als ‘ie in je badkamer staat. Je kunt je WC heel gemakkelijk een make-over geven door ‘m van een zwarte toiletbril te voorzien. Een tikje retro en prachtig in combinatie met een wit closet. Maar wil je écht even iets anders? Installeer dan een zwart closet in combinatie met zo’n zwarte toiletzitting. Staat bijzonder mooi. En zit ook geweldig.


Hebben we je overtuigd om zwart in je badkamer te brengen? Als je nog twijfelt, bekijk dan even ons hele badkamerassortiment. Daar kun je alle kleuren en materialen vergelijken. Tot snel weer!